Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft Packeta 1 190 Ft

The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs Andrew Dornenburg
Libristo kód: 02292182
Kiadó Little, Brown Book Group, szeptember 2008
Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship Great cooking g... Teljes leírás
? points 94 b toplistás toplistás
15 242 Ft
Beszállítói készleten Küldés 13-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 135 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 589 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 649 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 100 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 16 715 Ft
toplistás kiárusítás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 18 500 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 14 496 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 165 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 165 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 15 369 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 11 526 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 17 718 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 111 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 657 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 695 Ft

Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship

Great cooking goes beyond following a recipe - it's knowing how to season ingredients to coax the greatest possible flavor from them. Drawing on dozens of leading chefs' combined experience in top restaurants across the country, Karen Page and Andrew Dornenburg present the definitive guide to creating "deliciousness" in any dish.

Thousands of ingredient entries, organized alphabetically and cross-referenced, provide a treasure trove of spectacular flavor combinations. Readers will learn to work more intuitively and effectively with ingredients; experiment with temperature and texture; excite the nose and palate with herbs, spices, and other seasonings; and balance the sensual, emotional, and spiritual elements of an extraordinary meal.Seasoned with tips, anecdotes, and signature dishes from America's most imaginative chefs, THE FLAVOR BIBLE is an essential reference for every kitchen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 392
EAN 9780316118408
ISBN 0316118400
Libristo kód 02292182
Súly 1310
Méretek 200 x 258 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 792 Ft
toplistás
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Puha kötésű
common.buy 6 681 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 499 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 107 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 169 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat: A Collection of 20 Prints Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 6 923 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 535 Ft
toplistás
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Kemény kötésű
common.buy 14 738 Ft
toplistás
Six Seasons Joshua McFadden / Kemény kötésű
common.buy 13 589 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 15 369 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 111 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 15 258 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása