Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Tisztelt Vásárlóink! Értesítjük Önöket, hogy a Packeta szállítási mód átmenetileg nem választható, ugyanis tudomásunkra jutott, hogy a Packeta jelenleg nagyon leterhelt és sokat késnek a csomagok. Kérjük szíves megértésüket.

The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs Andrew Dornenburg
Libristo kód: 02292182
Kiadó Little, Brown Book Group, szeptember 2008
Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship Great cooking g... Teljes leírás
? points 95 b toplistás toplistás
18 179 Ft -16 %
15 090 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 032 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 536 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 677 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 14 441 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 14 695 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 495 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 11 243 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 651 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 034 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 916 Ft
toplistás
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Kemény kötésű
common.buy 10 498 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 36 689 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 058 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 338 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 495 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 14 157 Ft

Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship

Great cooking goes beyond following a recipe - it's knowing how to season ingredients to coax the greatest possible flavor from them. Drawing on dozens of leading chefs' combined experience in top restaurants across the country, Karen Page and Andrew Dornenburg present the definitive guide to creating "deliciousness" in any dish.

Thousands of ingredient entries, organized alphabetically and cross-referenced, provide a treasure trove of spectacular flavor combinations. Readers will learn to work more intuitively and effectively with ingredients; experiment with temperature and texture; excite the nose and palate with herbs, spices, and other seasonings; and balance the sensual, emotional, and spiritual elements of an extraordinary meal.Seasoned with tips, anecdotes, and signature dishes from America's most imaginative chefs, THE FLAVOR BIBLE is an essential reference for every kitchen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 392
EAN 9780316118408
ISBN 0316118400
Libristo kód 02292182
Súly 1310
Méretek 200 x 258 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Flavour Thesaurus: More Flavours / Kemény kötésű
common.buy 8 283 Ft
toplistás
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 58 054 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 14 016 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 11 005 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 681 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 8 014 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 7 046 Ft
toplistás
Imbibe! David Wondrich / Kemény kötésű
common.buy 9 215 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 23 565 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat: A Collection of 20 Prints Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 6 524 Ft
toplistás
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 18 162 Ft
Smuggler's Cove Martin Cate / Kemény kötésű
common.buy 9 519 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 651 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása