Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs Andrew Dornenburg
Libristo kód: 02292182
Kiadó Little, Brown Book Group, szeptember 2008
Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship Great cooking g... Teljes leírás
? points 111 b toplistás toplistás
17 715 Ft -2 %
17 216 Ft
Raktáron Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 402 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 884 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 241 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 661 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 434 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 14 884 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 277 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 736 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 248 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 12 108 Ft
toplistás
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Kemény kötésű
common.buy 10 335 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 556 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 670 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 083 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 128 Ft

Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship

Great cooking goes beyond following a recipe - it's knowing how to season ingredients to coax the greatest possible flavor from them. Drawing on dozens of leading chefs' combined experience in top restaurants across the country, Karen Page and Andrew Dornenburg present the definitive guide to creating "deliciousness" in any dish.

Thousands of ingredient entries, organized alphabetically and cross-referenced, provide a treasure trove of spectacular flavor combinations. Readers will learn to work more intuitively and effectively with ingredients; experiment with temperature and texture; excite the nose and palate with herbs, spices, and other seasonings; and balance the sensual, emotional, and spiritual elements of an extraordinary meal.Seasoned with tips, anecdotes, and signature dishes from America's most imaginative chefs, THE FLAVOR BIBLE is an essential reference for every kitchen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 392
EAN 9780316118408
ISBN 0316118400
Libristo kód 02292182
Súly 1310
Méretek 200 x 258 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 467 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 15 023 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 587 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 758 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 13 200 Ft
toplistás
Imbibe! David Wondrich / Kemény kötésű
common.buy 11 037 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 8 077 Ft
toplistás
Smuggler's Cove Martin Cate / Kemény kötésű
common.buy 11 396 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 574 Ft
toplistás kiárusítás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 5 621 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 241 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 956 Ft
toplistás
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 670 Ft
Tiki Shannon Mustipher / Kemény kötésű
common.buy 11 381 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 59 386 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 869 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása