Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Salt, Fat, Acid, Heat

Könyv Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat
Libristo kód: 13575601
Kiadó Simon & Schuster, április 2017
New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and mul... Teljes leírás
? points 81 b toplistás toplistás
14 882 Ft -14 %
12 655 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Surrounded by Idiots Thomas Erikson / Puha kötésű
common.buy 3 337 Ft
toplistás
Before the Coffee Gets Cold Toshikazu Kawaguchi / Puha kötésű
common.buy 3 088 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 983 Ft
toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 257 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 481 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 358 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 297 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 619 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 773 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 8 086 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 562 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 114 Ft
toplistás
The Wok J. Kenji López-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 671 Ft
toplistás
Imago Octavia E. Butler / Puha kötésű
common.buy 4 754 Ft

New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards

Named one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, TheAtlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, Tampa Bay Times, Tasting Table, Modern Farmer, Publishers Weekly, and more.

A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared “America’s next great cooking teacher” by Alice Waters.

In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary, yet simple, philosophy. Master the use of just four elements—Salt, which enhances flavor; Fat, which delivers flavor and generates texture; Acid, which balances flavor; and Heat, which ultimately determines the texture of food—and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time.

Echoing Samin’s own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heat immediately bridges the gap between home and professional kitchens. With charming narrative, illustrated walkthroughs, and a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone. Refer to the canon of 100 essential recipes—and dozens of variations—to put the lessons into practice and make bright, balanced vinaigrettes, perfectly caramelized roast vegetables, tender braised meats, and light, flaky pastry doughs.

Featuring 150 illustrations and infographics that reveal an atlas to the world of flavor by renowned illustrator Wendy MacNaughton, Salt, Fat, Acid, Heat will be your compass in the kitchen. Destined to be a classic, it just might be the last cookbook you’ll ever need.

With a foreword by Michael Pollan.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Salt, Fat, Acid, Heat
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 480
EAN 9781476753836
ISBN 1476753830
Libristo kód 13575601
Súly 1228
Méretek 240 x 198 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Seven Husbands of Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid / Puha kötésű
common.buy 3 103 Ft
toplistás hamarosan
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Kemény kötésű
common.buy 8 460 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 481 Ft
toplistás
Simple Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 11 703 Ft
toplistás
52 Weeks of Socks Laine / Puha kötésű
common.buy 8 570 Ft
toplistás
Together: Our Community Cookbook The Hubb Community Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 7 043 Ft
toplistás
Come As You Are Emily Nagoski / Puha kötésű
common.buy 7 652 Ft
toplistás
Common Stocks and Uncommon Profits and Other Writings Philip A. Fisher / Puha kötésű
common.buy 9 772 Ft
toplistás
Adulthood Rites Octavia E. Butler / Puha kötésű
common.buy 4 754 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 7 168 Ft
toplistás
Wisdom of Insecurity Alan W. Watts / Puha kötésű
common.buy 5 722 Ft
What If? 2 / Puha kötésű
common.buy 4 006 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 849 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 434 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása