Ingyenes szállítás a Packetával, 24 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

Könyv Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat
Libristo kód: 13575601
Kiadó Simon & Schuster, április 2017
New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and mul... Teljes leírás
? points 81 b toplistás toplistás
13 183 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Surrounded by Idiots Thomas Erikson / Puha kötésű
common.buy 3 943 Ft
toplistás
Before the Coffee Gets Cold Toshikazu Kawaguchi / Puha kötésű
common.buy 3 943 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 308 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 751 Ft
toplistás
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Kemény kötésű
common.buy 9 356 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 772 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 455 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 915 Ft
toplistás
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 525 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 17 243 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 690 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 843 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft

New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards

Named one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, TheAtlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, Tampa Bay Times, Tasting Table, Modern Farmer, Publishers Weekly, and more.

A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared “America’s next great cooking teacher” by Alice Waters.

In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary, yet simple, philosophy. Master the use of just four elements—Salt, which enhances flavor; Fat, which delivers flavor and generates texture; Acid, which balances flavor; and Heat, which ultimately determines the texture of food—and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time.

Echoing Samin’s own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heat immediately bridges the gap between home and professional kitchens. With charming narrative, illustrated walkthroughs, and a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone. Refer to the canon of 100 essential recipes—and dozens of variations—to put the lessons into practice and make bright, balanced vinaigrettes, perfectly caramelized roast vegetables, tender braised meats, and light, flaky pastry doughs.

Featuring 150 illustrations and infographics that reveal an atlas to the world of flavor by renowned illustrator Wendy MacNaughton, Salt, Fat, Acid, Heat will be your compass in the kitchen. Destined to be a classic, it just might be the last cookbook you’ll ever need.

With a foreword by Michael Pollan.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Salt, Fat, Acid, Heat
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 480
EAN 9781476753836
ISBN 1476753830
Libristo kód 13575601
Súly 1228
Méretek 240 x 198 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Atomic Habits James Clear / Puha kötésű
common.buy 5 621 Ft
toplistás
The Elements of Baking Katarina Cermelj / Kemény kötésű
common.buy 11 931 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Simple Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 13 933 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 383 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 473 Ft
toplistás
Persiana: Recipes from the Middle East & Beyond Liz And Hamilton Haarala / Puha kötésű
common.buy 8 606 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 937 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 250 Ft
toplistás
Six Seasons Joshua McFadden / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 513 Ft
toplistás
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 15 256 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 36 082 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 269 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 600 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása