Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni
Libristo kód: 04082406
Kiadó John Wiley & Sons Inc, november 2010
An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe ess... Teljes leírás
? points 128 b toplistás toplistás
19 928 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 487 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 21 704 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 112 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 127 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 998 Ft
toplistás
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 534 Ft
Love is a Pink Cake Claire Ptak / Kemény kötésű
common.buy 11 194 Ft
hamarosan
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Kemény kötésű
common.buy 11 693 Ft
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 503 Ft

An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chef must understand the principles and science that make baking work.

This book explains the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique, revealing the complex mysteries of bread loaves, pastries, and everything in between.

Among other additions, How Baking Works, Third Edition includes an all-new chapter on baking for health and wellness, with detailed information on using whole grains, allergy-free baking, and reducing salt, sugar, and fat in a variety of baked goods.

This detailed and informative guide features:

* An introduction to the major ingredient groups, including sweeteners, fats, milk, and leavening agents, and how each affects finished baked goods

* Practical exercises and experiments that vividly illustrate how different ingredients function

* Photographs and illustrations that show the science of baking at work

* End-of-chapter discussion and review questions that reinforce key concepts and test learning

For both practicing and future bakers and pastry chefs, How Baking Works, Third Edition offers an unrivaled hands-on learning experience. 

Információ a könyvről

Teljes megnevezés How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e
Szerző Paula I. Figoni
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 528
EAN 9780470392676
ISBN 0470392673
Libristo kód 04082406
Súly 1184
Méretek 215 x 276 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Crooked Kingdom Collector's Edition Leigh Bardugo / Kemény kötésű
common.buy 8 464 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 165 Ft
toplistás
Milk and Honey Rupi Kaur / Puha kötésű
common.buy 6 114 Ft
toplistás
Bloodborne Volume 4: The Veil, Torn Asunder Ales Kot / Puha kötésű
common.buy 6 812 Ft
toplistás
Mountaineering: The Freedom of the Hills The Mountaineers / Puha kötésű
common.buy 13 205 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 587 Ft
toplistás
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 13 969 Ft
toplistás
How to Bake Everything Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 16 245 Ft
Million Little Pieces James Frey / Puha kötésű
common.buy 4 756 Ft
European Cake Cookbook Tatyana Nesteruk / Puha kötésű
common.buy 8 229 Ft
hamarosan
War Lord Bernard Cornwell / Puha kötésű
common.buy 2 276 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása