Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft FoxPost 1 190 Ft

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni
Libristo kód: 04082406
Kiadó John Wiley & Sons Inc, november 2010
An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe ess... Teljes leírás
? points 118 b
19 221 Ft
Beszállítói készleten Küldés 13-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Elements of Baking Katarina Cermelj / Kemény kötésű
common.buy 11 910 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 295 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 765 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 794 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 16 785 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 343 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 196 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 361 Ft
toplistás
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Kemény kötésű
common.buy 13 178 Ft
toplistás
Patisserie Christopher Felder / Kemény kötésű
common.buy 19 433 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 654 Ft
toplistás
Elements of Pizza Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 10 283 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 760 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 570 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 237 Ft

An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chef must understand the principles and science that make baking work.

This book explains the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique, revealing the complex mysteries of bread loaves, pastries, and everything in between.

Among other additions, How Baking Works, Third Edition includes an all-new chapter on baking for health and wellness, with detailed information on using whole grains, allergy-free baking, and reducing salt, sugar, and fat in a variety of baked goods.

This detailed and informative guide features:

* An introduction to the major ingredient groups, including sweeteners, fats, milk, and leavening agents, and how each affects finished baked goods

* Practical exercises and experiments that vividly illustrate how different ingredients function

* Photographs and illustrations that show the science of baking at work

* End-of-chapter discussion and review questions that reinforce key concepts and test learning

For both practicing and future bakers and pastry chefs, How Baking Works, Third Edition offers an unrivaled hands-on learning experience. 

Információ a könyvről

Teljes megnevezés How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e
Szerző Paula I. Figoni
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 528
EAN 9780470392676
ISBN 0470392673
Libristo kód 04082406
Súly 1184
Méretek 215 x 276 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Puha kötésű
common.buy 5 831 Ft
toplistás
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 283 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 716 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 196 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 19 933 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 875 Ft
toplistás
The Professional Chef / Kemény kötésű
common.buy 38 361 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 433 Ft
toplistás
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 11 616 Ft
toplistás
Cookie Bible / Kemény kötésű
common.buy 13 178 Ft
toplistás
Lune / Kemény kötésű
common.buy 13 905 Ft
100 Cookies / Kemény kötésű
common.buy 10 237 Ft
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Kemény kötésű
common.buy 12 071 Ft
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 14 734 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása