Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft

On Food and Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv On Food and Cooking Harold McGee
Libristo kód: 01390489
Kiadó Scribner Book Company, november 2003
A kitchen classic for over 35 years, and hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it fi... Teljes leírás
? points 100 b toplistás toplistás
16 295 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 178 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 178 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 765 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 794 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 524 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 237 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 142 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 361 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 36 784 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 654 Ft
toplistás
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 905 Ft
toplistás kiárusítás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 18 539 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 716 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 128 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 433 Ft

A kitchen classic for over 35 years, and hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it first appeared in 1984, On Food and Cooking is the bible which food lovers and professional chefs worldwide turn to for an understanding of where our foods come from, what exactly they're made of, and how cooking transforms them into something new and delicious.

For its twentieth anniversary, Harold McGee prepared a new, fully revised and updated edition of On Food and Cooking. He has rewritten the text almost completely, expanded it by two-thirds, and commissioned more than 100 new illustrations. As compulsively readable and engaging as ever, the new On Food and Cooking provides countless eye-opening insights into food, its preparation, and its enjoyment.

On Food and Cooking pioneered the translation of technical food science into cook-friendly kitchen science and helped birth the inventive culinary movement known as "molecular gastronomy." Though other books have been written about kitchen science, On Food and Cooking remains unmatched in the accuracy, clarity, and thoroughness of its explanations, and the intriguing way in which it blends science with the historical evolution of foods and cooking techniques.

Among the major themes addressed throughout the new edition are:
· Traditional and modern methods of food production and their influences on food quality
· The great diversity of methods by which people in different places and times have prepared the same ingredients
· Tips for selecting the best ingredients and preparing them successfully
· The particular substances that give foods their flavors, and that give us pleasure
· Our evolving knowledge of the health benefits and risks of foods

On Food and Cooking is an invaluable and monumental compendium of basic information about ingredients, cooking methods, and the pleasures of eating. It will delight and fascinate anyone who has ever cooked, savored, or wondered about food.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés On Food and Cooking
Szerző Harold McGee
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2004
Oldalszám 896
EAN 9780684800011
ISBN 0684800012
Libristo kód 01390489
Súly 1312
Méretek 180 x 48 x 48
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 178 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 8 625 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 237 Ft
toplistás
Gourmand's Egg. A Collection of Stories & Recipes GOURMAND / Kemény kötésű
common.buy 15 239 Ft
toplistás
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 283 Ft
toplistás
A Psalm for the Wild-Built Becky Chambers / Kemény kötésű
common.buy 7 539 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 239 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 127 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 427 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 760 Ft
toplistás
The Professional Chef / Kemény kötésű
common.buy 38 361 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 25 117 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 23 056 Ft
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 561 Ft
Molecular Gastronomy H This / Puha kötésű
common.buy 5 932 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása