Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

On Food and Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv On Food and Cooking Harold McGee
Libristo kód: 01390489
Kiadó Scribner Book Company, november 2003
A kitchen classic for over 35 years, and hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it fi... Teljes leírás
? points 115 b toplistás toplistás
20 603 Ft -12 %
17 930 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 745 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 025 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 590 Ft
toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 290 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 560 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 385 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 695 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 810 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 575 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 260 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 180 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 590 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 170 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 480 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 610 Ft

A kitchen classic for over 35 years, and hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it first appeared in 1984, On Food and Cooking is the bible which food lovers and professional chefs worldwide turn to for an understanding of where our foods come from, what exactly they're made of, and how cooking transforms them into something new and delicious.

For its twentieth anniversary, Harold McGee prepared a new, fully revised and updated edition of On Food and Cooking. He has rewritten the text almost completely, expanded it by two-thirds, and commissioned more than 100 new illustrations. As compulsively readable and engaging as ever, the new On Food and Cooking provides countless eye-opening insights into food, its preparation, and its enjoyment.

On Food and Cooking pioneered the translation of technical food science into cook-friendly kitchen science and helped birth the inventive culinary movement known as "molecular gastronomy." Though other books have been written about kitchen science, On Food and Cooking remains unmatched in the accuracy, clarity, and thoroughness of its explanations, and the intriguing way in which it blends science with the historical evolution of foods and cooking techniques.

Among the major themes addressed throughout the new edition are:
· Traditional and modern methods of food production and their influences on food quality
· The great diversity of methods by which people in different places and times have prepared the same ingredients
· Tips for selecting the best ingredients and preparing them successfully
· The particular substances that give foods their flavors, and that give us pleasure
· Our evolving knowledge of the health benefits and risks of foods

On Food and Cooking is an invaluable and monumental compendium of basic information about ingredients, cooking methods, and the pleasures of eating. It will delight and fascinate anyone who has ever cooked, savored, or wondered about food.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés On Food and Cooking
Szerző Harold McGee
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2004
Oldalszám 896
EAN 9780684800011
ISBN 0684800012
Libristo kód 01390489
Súly 1312
Méretek 180 x 48 x 48
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás hamarosan
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Kemény kötésű
common.buy 8 480 Ft
toplistás
It's Kind of a Funny Story Ned Vizzini / Puha kötésű
common.buy 4 125 Ft
toplistás
Perfume Jean-claude Ellena / Puha kötésű
common.buy 6 340 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 850 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 280 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 920 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 19 290 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 25 915 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 260 Ft
toplistás
Persiana Sabrina Ghayour / Kemény kötésű
common.buy 13 245 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 45 875 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 14 825 Ft
Becoming a Chef Revised Dornenburg / Puha kötésű
common.buy 11 840 Ft
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 17 930 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása