Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

The Food Lab

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Libristo kód: 03010542
Kiadó W. W. Norton & Company, szeptember 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Teljes leírás
? points 115 b toplistás toplistás
19 635 Ft -8 %
17 983 Ft
Raktáron Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The 48 Laws of Power Robert Greene / Puha kötésű
common.buy 8 944 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 481 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 297 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 619 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 773 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 787 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 562 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 694 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 114 Ft
toplistás
Ivan Ramen Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 11 483 Ft
toplistás
The Wok J. Kenji López-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 671 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 141 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 257 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 515 Ft

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Sapiens Yuval Noah Harari / Puha kötésű
common.buy 4 425 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 358 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 16 082 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 326 Ft
toplistás
What's for Dessert Claire Saffitz / Kemény kötésű
common.buy 12 655 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 103 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 579 Ft
toplistás
French Country Cooking Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás
Bread Book Jennifer Latham / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 849 Ft
Kitchen in France Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása