Ingyenes szállítás a Packetával, 24 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

The Food Lab

Better Home Cooking Through Science

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Libristo kód: 03010542
Kiadó W. W. Norton & Company, szeptember 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Teljes leírás
? points 103 b toplistás toplistás
16 751 Ft
Beszállítói készleten Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 308 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Kemény kötésű
common.buy 9 356 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 772 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 21 906 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 455 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 11 602 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 525 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 17 243 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 690 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 843 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 937 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 250 Ft

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The 48 Laws of Power Robert Greene / Puha kötésű
common.buy 8 784 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Simple Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 13 933 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 15 221 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 383 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 473 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 915 Ft
toplistás kiárusítás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 15 874 Ft
toplistás
Six Seasons Joshua McFadden / Kemény kötésű
common.buy 13 183 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 513 Ft
toplistás
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 933 Ft
toplistás
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Puha kötésű
common.buy 6 635 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 269 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 600 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása