Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft Packeta 1 190 Ft

Flour Water Salt Yeast

The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Flour Water Salt Yeast Ken Forkish
Libristo kód: 01220282
Kiadó Random House USA Inc, szeptember 2012
NEW YORK TIMES BESTSELLER • From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have ba... Teljes leírás
? points 77 b toplistás toplistás
12 539 Ft
Raktáron Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 139 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 169 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 169 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 547 Ft
toplistás
The Pizza Bible Tony Gemignani / Kemény kötésű
common.buy 10 037 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 15 373 Ft
toplistás
Modernist Pizza Francisco Migoya / Kemény kötésű
common.buy 141 549 Ft
toplistás
Mastering Pizza Marc Vetri / Kemény kötésű
common.buy 10 057 Ft
toplistás
Elements of Pizza Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 10 315 Ft
toplistás
Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession Fabrizio Casucci / Puha kötésű
common.buy 12 635 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 907 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 169 Ft
toplistás
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 11 596 Ft
toplistás
Sourdough School Vanessa Kimbell / Kemény kötésű
common.buy 11 172 Ft

NEW YORK TIMES BESTSELLER • From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker.

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just a pleasure—it is a passion that has led him to create some of the best and most critically lauded breads and pizzas in the country.

In Flour Water Salt Yeast, Forkish translates his obsessively honed craft into scores of recipes for rustic boules and Neapolitan-style pizzas, all suited for the home baker. Forkish developed and tested all of the recipes in his home oven, and his impeccable formulas and clear instructions result in top-quality artisan breads and pizzas that stand up against those sold in the best bakeries anywhere.

Whether you’re a total beginner or a serious baker, Flour Water Salt Yeast has a recipe that suits your skill level and time constraints: Start with a straight dough and have fresh bread ready by supper time, or explore pre-ferments with a bread that uses biga or poolish. If you’re ready to take your baking to the next level, follow Forkish’s step-by-step guide to making a levain starter with only flour and water, and be amazed by the delicious complexity of your naturally leavened bread. Pizza lovers can experiment with a variety of doughs and sauces to create the perfect pie using either a pizza stone or a cast-iron skillet.

Flour Water Salt Yeast is more than just a collection of recipes for amazing bread and pizza—it offers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. Featuring a tutorial on baker’s percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, tips for adapting bread baking schedules to fit your day-to-day life, and an entire chapter that demystifies the levain-making process, Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers who want to make their daily bread exceptional bread.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Flour Water Salt Yeast
Szerző Ken Forkish
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 272
EAN 9781607742739
ISBN 160774273X
Libristo kód 01220282
Súly 1162
Méretek 210 x 262 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 705 Ft
toplistás
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Puha kötésű
common.buy 13 507 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 18 975 Ft
toplistás
The Sourdough Bible / Puha kötésű
common.buy 11 596 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 748 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 175 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 521 Ft
toplistás
Dessert Person Claire Saffitz / Kemény kötésű
common.buy 11 172 Ft
toplistás
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 284 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 429 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Adobe ePub
common.buy 4 217 Ft
toplistás
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Puha kötésű
common.buy 8 176 Ft
toplistás
Tartine Elisabeth Prueitt / Kemény kötésű
common.buy 12 519 Ft
toplistás
Super Sourdough MORTON JAMES / Kemény kötésű
common.buy 12 519 Ft
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 18 521 Ft
kiárusítás
Bread Book Jennifer Latham / Kemény kötésű
common.buy 10 264 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása