Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Noma René Redzepi
Libristo kód: 04120187
Kiadó Phaidon Press Ltd, október 2010
Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes...
? points 144 b
23 449 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 186 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 570 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 747 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 646 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 373 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 146 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 803 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 16 191 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 33 857 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 15 282 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 545 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 11 611 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 868 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 454 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 25 156 Ft

Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes over 90 recipes, each created by Redzepi and served at Noma

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Noma
Szerző René Redzepi
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 368
EAN 9780714859033
ISBN 0714859036
Libristo kód 04120187
Súly 2164
Méretek 256 x 296 x 44
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 186 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 186 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 9 338 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 419 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 515 Ft
toplistás
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Kemény kötésű
common.buy 20 883 Ft
toplistás
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 298 Ft
toplistás
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 18 464 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 6 121 Ft
toplistás
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 24 767 Ft
toplistás
Aska Fredrik Berselius / Kemény kötésű
common.buy 25 494 Ft
toplistás
On Vegetables Jeremy Fox / Kemény kötésű
common.buy 15 202 Ft
toplistás
Art of the Restaurateur Nicholas Lander / Kemény kötésű
common.buy 15 282 Ft
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 18 515 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása