Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Noma René Redzepi
Libristo kód: 04120187
Kiadó Phaidon Press Ltd, október 2010
Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes...
? points 133 b toplistás toplistás
23 631 Ft -9 %
21 340 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 12 602 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 832 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 23 774 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 37 130 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 15 626 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 13 191 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 31 651 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 185 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 634 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 23 774 Ft
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 474 Ft
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 13 832 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 817 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 874 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 12 874 Ft

Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes over 90 recipes, each created by Redzepi and served at Noma

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Noma
Szerző René Redzepi
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 368
EAN 9780714859033
ISBN 0714859036
Libristo kód 04120187
Súly 2164
Méretek 256 x 296 x 44
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Tom Ford Tom Ford / Kemény kötésű
common.buy 42 829 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 397 Ft
toplistás
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Kemény kötésű
common.buy 14 104 Ft
toplistás
Monochrome Home Hilary Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 120 Ft
toplistás
The Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 20 156 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 18 378 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 14 473 Ft
Kinfolk Entrepreneur Nathan Williams / Kemény kötésű
common.buy 12 920 Ft
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 705 Ft
Day at elBulli Ferran Adria / Kemény kötésű
common.buy 24 430 Ft
hamarosan
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 18 378 Ft
Remodelista Julie Carlson & Editors Of Remodelista / Kemény kötésű
common.buy 12 889 Ft
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Kemény kötésű
common.buy 11 541 Ft
Ana Ros Kaja Sajovic / Kemény kötésű
common.buy 20 223 Ft
Story on a Plate Andrea Servert Alonso-Misol / Kemény kötésű
common.buy 16 107 Ft
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Kemény kötésű
common.buy 28 084 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása