Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Le Cordon Bleu Pastry School

101 Step-By-Step Recipes

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu
Libristo kód: 19367375
Kiadó Grub Street Publishing, augusztus 2018
Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culi... Teljes leírás
? points 100 b toplistás toplistás
19 420 Ft -18 %
15 884 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 353 Ft
toplistás
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Kemény kötésű
common.buy 8 824 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 19 531 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 21 126 Ft
toplistás
French Pastry at the Ritz Paris / Kemény kötésű
common.buy 11 663 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 16 618 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 146 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 344 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 37 660 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 15 884 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 19 833 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 8 522 Ft
toplistás
Patisserie Christopher Felder / Kemény kötésű
common.buy 20 517 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Bakery School / Kemény kötésű
common.buy 15 884 Ft

Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy. The teaching teams are composed of specialists, chefs and pastry experts, most of them honoured by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia.

There are 100 illustrated recipes, explained step-by-step with 1400 photographs and presented in 6 chapters: Pastries, cakes and desserts; Individual cakes and plated desserts; Pies and tarts; Outstanding and festive desserts; Biscuits and cupcakes, candies and delicacies, and finally the basics of pastry.

There are famous classics such as apple strudel, carrot cake, black forest gateau, strawberry cakes, profiteroles... Simple family recipes including molten chocolate cake, cake with candied fruit, hot soufflé with vanilla, Tart Tatin... Delicious and original desserts like yuzu with white chocolate, chocolate marshmallow and violet tartlet, cream cheese and cherry velvet, pistachio cristalline... At the end of the book there is a presentation of all the utensils and ingredients needed for baking and also a glossary explaining the specific culinary terms.

This is THE book for pastry lovers everywhere, from beginner to the advanced level and is the official bible for the Cordon Bleu cooking schools around the world in Europe: Paris, London, Madrid, Istanbul; the Americas: Ottawa, Mexico, Peru; Oceania: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney; and Asia: Tokyo, Kobe, Korea, Thailand, Malaysia, Shanghai, India, and Taiwan

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Le Cordon Bleu Pastry School
Szerző Le Cordon Bleu
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 521
EAN 9781911621201
ISBN 9781911621201
Libristo kód 19367375
Súly 2186
Méretek 222 x 270 x 40
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 555 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 583 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 12 426 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 887 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 21 126 Ft
toplistás
Preppy Kitchen John Kanell / Kemény kötésű
common.buy 11 361 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 718 Ft
toplistás
French Boulangerie Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 12 842 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Confectionery School / Kemény kötésű
common.buy 15 884 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 480 Ft
hamarosan
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 45 022 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása