Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 290 Ft

The Flavor Matrix

The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Flavor Matrix James Briscione
Libristo kód: 17112344
Kiadó Houghton Mifflin Harcourt, március 2018
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research i...
? points 81 b toplistás toplistás
13 136 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 661 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 20 333 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 287 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 464 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 15 055 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 136 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 11 479 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 9 323 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 353 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 357 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 21 514 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 22 151 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 055 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 297 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 419 Ft

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Art of Arcane Elisabeth Vincentelli / Kemény kötésű
common.buy 20 706 Ft
toplistás
Simple Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 10 848 Ft
toplistás kiárusítás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 18 530 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 35 968 Ft
toplistás
Taste & Technique Naomi Pomeroy / Kemény kötésű
common.buy 13 136 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 8 444 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 19 944 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 323 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 646 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 944 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 302 Ft
toplistás
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Kemény kötésű
common.buy 10 687 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 913 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 115 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 535 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása