Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Science of Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Science of Cooking Stuart Farrimond
Libristo kód: 16046824
Kiadó Dorling Kindersley Ltd, október 2017
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs... Teljes leírás
? points 59 b toplistás toplistás
10 918 Ft -15 %
9 280 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 025 Ft
toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 290 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 560 Ft
toplistás
Hunt, Gather, Parent Michaeleen Doucleff / Puha kötésű
common.buy 6 825 Ft
toplistás
Why Nations Fail Daron Acemoglu / Puha kötésű
common.buy 3 435 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 280 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 19 290 Ft
toplistás
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Kemény kötésű
common.buy 14 915 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 20 525 Ft
toplistás
Jerusalem Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 12 170 Ft
toplistás
The New Cider Maker's Handbook Claude Jolicoeur / Kemény kötésű
common.buy 16 870 Ft
toplistás
Business English Writing Marc Roche / Puha kötésű
common.buy 6 250 Ft
toplistás
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Kemény kötésű
common.buy 14 355 Ft
toplistás
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Kemény kötésű
common.buy 13 245 Ft
Culinary Reactions Simon Quellen Field / Puha kötésű
common.buy 7 375 Ft

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. "Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Cooking
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 256
EAN 9780241229781
ISBN 0241229782
Libristo kód 16046824
Súly 1378
Méretek 220 x 262 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Radical Candor Kim Scott / Puha kötésű
common.buy 2 280 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 510 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 340 Ft
toplistás
Convenience Store Woman Sayaka Murata / Puha kötésű
common.buy 3 950 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 16 120 Ft
toplistás
Emily Post's Etiquette, The Centennial Edition Daniel Post Senning / Kemény kötésű
common.buy 11 715 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 695 Ft
toplistás
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Puha kötésű
common.buy 11 435 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 180 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 23 445 Ft
toplistás
Radical Brewing Randy Mosher / Puha kötésű
common.buy 8 435 Ft
toplistás
Big Book of Tricks for the Best Dog Ever Larry Kay / Puha kötésű
common.buy 7 435 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 24 100 Ft
Maangchi's Big Book Of Korean Cooking Maangchi / Kemény kötésű
common.buy 13 245 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása