Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Liquid Intelligence

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Liquid Intelligence Dave Arnold
Libristo kód: 02633158
Kiadó WW Norton & Co, október 2014
Winner of the 2015 James Beard Award for Best Beverage Book and the 2015 IACP Jane Grigson Award. A... Teljes leírás
? points 97 b toplistás toplistás
15 840 Ft -5 %
15 047 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 263 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 364 Ft
toplistás
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Kemény kötésű
common.buy 11 414 Ft
toplistás
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 602 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 12 112 Ft
toplistás
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Kemény kötésű
common.buy 10 351 Ft
toplistás
Imbibe! David Wondrich / Kemény kötésű
common.buy 11 054 Ft
toplistás
Smuggler's Cove Martin Cate / Kemény kötésű
common.buy 11 414 Ft
toplistás
Death & Co Nick Fauchald / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
Alchemist Cocktail Book The Alchemist / Kemény kötésű
common.buy 7 686 Ft
toplistás
Cocktail Chemistry / Kemény kötésű
common.buy 8 574 Ft
The Joy of Mixology Gary Regan / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft

Winner of the 2015 James Beard Award for Best Beverage Book and the 2015 IACP Jane Grigson Award.

A revolutionary approach to making better-looking, better-tasting drinks.

In Dave Arnold’s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked.

With Liquid Intelligence, the creative force at work in Booker & Dax, New York City’s high-tech bar, brings readers behind the counter and into the lab. There, Arnold and his collaborators investigate temperature, carbonation, sugar concentration, and acidity in search of ways to enhance classic cocktails and invent new ones that revolutionize your expectations about what a drink can look and taste like.

Years of rigorous experimentation and study―botched attempts and inspired solutions―have yielded the recipes and techniques found in these pages. Featuring more than 120 recipes and nearly 450 color photographs, Liquid Intelligence begins with the simple―how ice forms and how to make crystal-clear cubes in your own freezer―and then progresses into advanced techniques like clarifying cloudy lime juice with enzymes, nitro-muddling fresh basil to prevent browning, and infusing vodka with coffee, orange, or peppercorns.

Practical tips for preparing drinks by the pitcher, making homemade sodas, and building a specialized bar in your own home are exactly what drink enthusiasts need to know. For devotees seeking the cutting edge, chapters on liquid nitrogen, chitosan/gellan washing, and the applications of a centrifuge expand the boundaries of traditional cocktail craft.

Arnold’s book is the beginning of a new method of making drinks, a problem-solving approach grounded in attentive observation and creative techniques. Readers will learn how to extract the sweet flavor of peppers without the spice, why bottling certain drinks beforehand beats shaking them at the bar, and why quinine powder and succinic acid lead to the perfect gin and tonic.

Liquid Intelligence is about satisfying your curiosity and refining your technique, from red-hot pokers to the elegance of an old-fashioned. Whether you’re in search of astounding drinks or a one-of-a-kind journey into the next generation of cocktail making, Liquid Intelligence is the ultimate standard―one that no bartender or drink enthusiast should be without.

450 color photographs

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Liquid Intelligence
Szerző Dave Arnold
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 416
EAN 9780393089035
ISBN 0393089037
Libristo kód 02633158
Súly 1466
Méretek 216 x 264 x 29
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Seven Husbands of Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid / Puha kötésű
common.buy 3 104 Ft
toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 487 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 535 Ft
toplistás
Wine Bible, 3rd Edition / Puha kötésű
common.buy 13 455 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 780 Ft
toplistás
Cocktail Book Anonym / Kemény kötésű
common.buy 4 147 Ft
toplistás
Milk and Honey Rupi Kaur / Puha kötésű
common.buy 6 114 Ft
toplistás
All the Light We Cannot See Anthony Doerr / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
The Alchemy of Finance George Soros / Puha kötésű
common.buy 9 462 Ft
toplistás
How to Live with a Huge Penis Richard Jacob / Puha kötésű
common.buy 5 240 Ft
toplistás
Setting the Table Danny Meyer / Puha kötésű
common.buy 7 780 Ft
toplistás
Bitters Brad Thomas Parsons / Kemény kötésű
common.buy 9 462 Ft
toplistás
Bartender's Bible Gary Regan / Puha kötésű
common.buy 3 773 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása