Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft

The Noma Guide to Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Libristo kód: 18903549
Kiadó Artisan, október 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Teljes leírás
? points 81 b toplistás toplistás
13 206 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 175 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 596 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 347 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 574 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 206 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 793 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 670 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 429 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 181 Ft
toplistás
The Fermentation Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 8 881 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 15 289 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 823 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 542 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 943 Ft
toplistás
Richard Hart Bread / Kemény kötésű
common.buy 11 643 Ft

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Noma Guide to Fermentation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Libristo kód 18903549
Kiadó Artisan
Súly 1176
Méretek 195 x 198 x 46
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 206 Ft
toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 943 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 9 352 Ft
toplistás
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Kemény kötésű
common.buy 10 490 Ft
toplistás
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 13 403 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 443 Ft
toplistás
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 628 Ft
toplistás
Cocktail Codex Alex Day / Kemény kötésű
common.buy 11 562 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 19 027 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 16 215 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 572 Ft
toplistás
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Puha kötésű
common.buy 12 098 Ft
toplistás
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Kemény kötésű
common.buy 20 914 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása