Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

The Noma Guide to Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Libristo kód: 18903549
Kiadó Artisan, október 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Teljes leírás
? points 79 b toplistás toplistás
16 305 Ft -22 %
12 558 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 558 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 13 160 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 145 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 15 571 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 784 Ft
toplistás
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Kemény kötésű
common.buy 12 558 Ft
toplistás
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Kemény kötésű
common.buy 9 540 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 766 Ft
toplistás
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Kemény kötésű
common.buy 24 758 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 104 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 14 264 Ft
toplistás
The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Manson / Kemény kötésű
common.buy 8 186 Ft
toplistás
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 23 691 Ft

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Noma Guide to Fermentation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Libristo kód 18903549
Kiadó Artisan
Súly 1176
Méretek 195 x 198 x 46
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 558 Ft
toplistás
Monocle Book of Japan Andrew Tuck / Kemény kötésű
common.buy 21 648 Ft
toplistás
World Atlas of Wine Jancis Robinson / Kemény kötésű
common.buy 20 183 Ft
toplistás
Hopper Rolf G Renner / Kemény kötésű
common.buy 6 971 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 569 Ft
toplistás
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 17 900 Ft
toplistás
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 10 050 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 27 424 Ft
toplistás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 13 160 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 536 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 36 999 Ft
toplistás
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Puha kötésű
common.buy 8 840 Ft
toplistás
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 26 101 Ft
The Wok J. Kenji López-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 322 Ft
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Kemény kötésű
common.buy 10 847 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása