Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

New Larousse Gastronomique

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv New Larousse Gastronomique Hamlyn
Libristo kód: 04110078
Kiadó Octopus Publishing Group, október 2009
The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and... Teljes leírás
? points 209 b toplistás toplistás
38 305 Ft -16 %
32 173 Ft
Raktáron alacsony példányszámban Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 15 749 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 15 038 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 19 906 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 17 933 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 35 734 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 12 557 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 27 537 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 007 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 347 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 22 880 Ft
toplistás
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 573 Ft
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 23 808 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 12 696 Ft

The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and b/w, and 85 biographies of chefs added.

Originally published in 1938, this is still a source of information for cooks and chefs, with people such as Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Ken Hom and Michel Roux citing it for praise. Since 2004, the volume of cookery books sold has almost doubled.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés New Larousse Gastronomique
Szerző Hamlyn
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 1216
EAN 9780600620426
ISBN 0600620425
Libristo kód 04110078
Súly 3516
Méretek 239 x 271 x 63
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 297 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 13 312 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 528 Ft
toplistás
Core Kieran Morris / Kemény kötésű
common.buy 18 811 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 22 003 Ft
toplistás
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 36 597 Ft
toplistás
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 12 128 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 831 Ft
Larousse Patisserie and Baking / Kemény kötésű
common.buy 18 737 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 14 239 Ft
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 37 352 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 11 107 Ft
Oh She Glows Angela Liddon / Puha kötésű
common.buy 6 856 Ft
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 87 813 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 687 Ft
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 9 430 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása