Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft FoxPost 1 190 Ft Packeta 1 190 Ft

Japanese Cooking: A Simple Art

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji
Libristo kód: 02435787
Kiadó Kodansha America, Inc, február 2012
When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewe... Teljes leírás
? points 91 b toplistás toplistás
14 743 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 169 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 705 Ft
toplistás
Izakaya: The Japanese Pub Cookbook Mark Robinson / Kemény kötésű
common.buy 8 484 Ft
toplistás
Monocle Book of Japan Andrew Tuck / Kemény kötésű
common.buy 22 561 Ft
toplistás
Maangchi's Big Book Of Korean Cooking Maangchi / Kemény kötésű
common.buy 13 169 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 18 975 Ft
toplistás
The Wok J. Kenji López-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 897 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 521 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 11 596 Ft
toplistás
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Kemény kötésű
common.buy 10 299 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 894 Ft
toplistás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 14 546 Ft
toplistás
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 8 660 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 23 015 Ft

When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine.

Twenty-five years later, much has changed. Japanese food is a favorite of diners around the world. Not only is sushi as much a part of the Western culinary scene as burgers, bagels and burritos, but some Japanese chefs have become household names. Japanese flavors, ingredients and textures have been fused into dishes from a wide variety of other cuisines. What hasn’t changed over the years, however, are the foundations of Japanese cooking. When he originally wrote Japanese Cooking: A Simple Art, Shizuo Tsuji, a scholar who trained under famous European chefs, was so careful and precise in his descriptions of the cuisine and its vital philosophies, and so thoughtful in his choice of dishes and recipes, that his words—and the dishes they help produce—are as fresh today as when they were first written.

The 25th Anniversary edition celebrates Tsuji’s classic work. Building on M. F. K. Fisher’s eloquent introduction, the volume now includes a thought-provoking new Foreword by Gourmet Editor-in-Chief Ruth Reichl and a new Preface by the author’s son and Tsuji Culinary Institute Director, Yoshiki Tsuji.

Beautifully illustrated with eight pages of new color photos and over 500 drawings, and containing 230 traditional recipes as well as detailed explanations of ingredients, kitchen utensils, techniques and cultural aspects of Japanese cuisine, this edition continues the Tsuji legacy of bringing the Japanese kitchen within the reach of Western cooks.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Japanese Cooking: A Simple Art
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 510
EAN 9781568363882
ISBN 1568363885
Libristo kód 02435787
Súly 1474
Méretek 192 x 259 x 39
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 547 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 539 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 397 Ft
toplistás
Psychic Witch Mat Auryn / Puha kötésű
common.buy 6 713 Ft
toplistás
Japanese Grill Tadashi Ono / Puha kötésű
common.buy 8 690 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 644 Ft
toplistás
Sushi Chef: Sukiyabashi Jiro Shinzo Satomi / Kemény kötésű
common.buy 8 690 Ft
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 15 197 Ft
Japanese Myths / Kemény kötésű
common.buy 11 596 Ft
Ivan Ramen Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 12 539 Ft
Korean Home Cooking Jina Jung / Kemény kötésű
common.buy 10 219 Ft
Classic Home Cooking from Japan / Kemény kötésű
common.buy 6 002 Ft
Tokyo Izakaya Cookbook Ametsuchi / Kemény kötésű
common.buy 6 668 Ft
Authentic Mexican 20th Anniversary Ed Rick Bayless / Kemény kötésű
common.buy 12 746 Ft
Ramen Tove Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 8 857 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása