Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Japanese Cooking: A Simple Art

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji
Libristo kód: 02435787
Kiadó Kodansha America, Inc, február 2012
When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewe... Teljes leírás
? points 106 b toplistás toplistás
18 638 Ft -11 %
16 581 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás kiárusítás
The Four Agreements Don Miguel Ruiz / Puha kötésű
common.buy 3 691 Ft
toplistás
Psychic Witch Mat Auryn / Puha kötésű
common.buy 7 403 Ft
toplistás
Kaiseki: The Exquisite Cuisine Of Kyoto's Kikunoi Restaurant Yoshihiro Murata / Kemény kötésű
common.buy 16 581 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 19 245 Ft
toplistás
Maangchi's Real Korean Cooking Emily Kim / Kemény kötésű
common.buy 10 720 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 20 462 Ft
toplistás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 15 040 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 141 Ft
The Art of Magic: The Gathering - Innistrad James Wyatt / Kemény kötésű
common.buy 14 900 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 849 Ft
Izakaya: The Japanese Pub Cookbook Mark Robinson / Kemény kötésű
common.buy 9 258 Ft
Made in India Meera Sodha / Kemény kötésű
common.buy 11 234 Ft
Ivan Ramen Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 12 141 Ft
Japonská kuchyně Tim Anderson / Kemény kötésű
common.buy 5 796 Ft
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 17 439 Ft

When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine.

Twenty-five years later, much has changed. Japanese food is a favorite of diners around the world. Not only is sushi as much a part of the Western culinary scene as burgers, bagels and burritos, but some Japanese chefs have become household names. Japanese flavors, ingredients and textures have been fused into dishes from a wide variety of other cuisines. What hasn’t changed over the years, however, are the foundations of Japanese cooking. When he originally wrote Japanese Cooking: A Simple Art, Shizuo Tsuji, a scholar who trained under famous European chefs, was so careful and precise in his descriptions of the cuisine and its vital philosophies, and so thoughtful in his choice of dishes and recipes, that his words—and the dishes they help produce—are as fresh today as when they were first written.

The 25th Anniversary edition celebrates Tsuji’s classic work. Building on M. F. K. Fisher’s eloquent introduction, the volume now includes a thought-provoking new Foreword by Gourmet Editor-in-Chief Ruth Reichl and a new Preface by the author’s son and Tsuji Culinary Institute Director, Yoshiki Tsuji.

Beautifully illustrated with eight pages of new color photos and over 500 drawings, and containing 230 traditional recipes as well as detailed explanations of ingredients, kitchen utensils, techniques and cultural aspects of Japanese cuisine, this edition continues the Tsuji legacy of bringing the Japanese kitchen within the reach of Western cooks.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Japanese Cooking: A Simple Art
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 510
EAN 9781568363882
ISBN 1568363885
Libristo kód 02435787
Súly 1474
Méretek 192 x 259 x 39
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Milk and Honey Rupi Kaur / Puha kötésű
common.buy 4 330 Ft
toplistás
Musashi Eiji Yoshikawa / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 13 199 Ft
toplistás
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Kemény kötésű
common.buy 11 408 Ft
toplistás
Ramen Tove Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 8 226 Ft
toplistás
NoMad Cookbook Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 37 836 Ft
toplistás
Japanese Home Cooking Sonoko Sakai / Kemény kötésű
common.buy 14 900 Ft
toplistás
Kansha Elizabeth Andoh / Kemény kötésű
common.buy 13 184 Ft
Maangchi's Big Book Of Korean Cooking Maangchi / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 500 Ft
Absolutely Nasty (R) Sudoku Level 4 Frank Longo / Puha kötésű
common.buy 4 879 Ft
Japanese Grill Tadashi Ono / Puha kötésű
common.buy 9 787 Ft
hamarosan
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Kemény kötésű
common.buy 6 809 Ft
Simply Ramen Amy Kimoto-Kahn / Kemény kötésű
common.buy 8 570 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása