Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Koji Alchemy

Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Koji Alchemy Rich Shih
Libristo kód: 25071351
Kiadó Chelsea Green Publishing Co, június 2020
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with k... Teljes leírás
? points 73 b toplistás toplistás
14 511 Ft -19 %
11 610 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 12 899 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 224 Ft
toplistás
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Kemény kötésű
common.buy 15 166 Ft
toplistás
The Fermentation Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 8 099 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 21 464 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 374 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 002 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 633 Ft
toplistás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 13 698 Ft
toplistás
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Puha kötésű
common.buy 9 998 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 383 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 331 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 37 696 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 681 Ft

The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 329 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 919 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 593 Ft
toplistás
Take One Fish Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 11 897 Ft
toplistás
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 26 151 Ft
toplistás
Farmhouse Culture Guide to Fermenting Kathryn Lukas / Kemény kötésű
common.buy 11 625 Ft
toplistás
French Laundry, Per Se / Kemény kötésű
common.buy 23 220 Ft
toplistás
Ikoyi, A Journey Through Bold Heat with Recipes Ellie Smith / Kemény kötésű
common.buy 20 492 Ft
Bartender's Manifesto Emma Janzen / Kemény kötésű
common.buy 10 891 Ft
Crochet Every Way Stitch Dictionary Dora Ohrenstein / Puha kötésű
common.buy 9 155 Ft
Kawaii Crochet Garden / Puha kötésű
common.buy 7 350 Ft
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Kemény kötésű
common.buy 10 494 Ft
Crochet Collage Garden / Puha kötésű
common.buy 7 796 Ft
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 6 938 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása