Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

The Art of Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz
Libristo kód: 02002704
Kiadó Chelsea Green Publishing, június 2013
'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever p... Teljes leírás
? points 87 b toplistás toplistás
16 456 Ft -17 %
13 528 Ft
Raktáron alacsony példányszámban Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 810 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 900 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 481 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 14 900 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 297 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 597 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 773 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 787 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 13 199 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
toplistás
Artisanal Vinegar Maker's Handbook Bettina Malle / Kemény kötésű
common.buy 14 431 Ft
toplistás
Wild Fermentation Sandor Ellix Katz / Puha kötésű
common.buy 10 131 Ft
Maangchi's Big Book Of Korean Cooking Maangchi / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published.

Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

While Katz expertly contextualizes fermentation in terms of biological and cultural evolution, health and nutrition, and eveneconomics, this is primarily a compendium of practical information--how the processes work; parameters for safety; techniques for effective preservation; troubleshooting; and more.

With full-color illustrations and extended resources, this book provides essential wisdom for cooks, homesteaders, farmers, gleaners, foragers, and food lovers of any kind who want to develop a deeper understanding and appreciation for arguably the oldest form of food preservation, and part of the roots of culture itself.

Readers will find detailed information on fermenting vegetables; sugars into alcohol (meads, wines, and ciders); sour tonic beverages; milk; grains and starchy tubers; beers (and other grain-based alcoholic beverages); beans; seeds; nuts; fish; meat; and eggs, as well as growing mold cultures, using fermentation in agriculture, art, and energy production, and considerations for commercial enterprises. Sandor Katz has introduced what will undoubtedly remain a classic in food literature, and is the first--and only--of its kind

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 422 Ft
toplistás
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Kemény kötésű
common.buy 15 568 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 258 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 258 Ft
toplistás
The Silver Spoon The Silver Spoon Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 20 462 Ft
toplistás
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 11 159 Ft
toplistás
Dancing in the Flames Marion Woodman / Puha kötésű
common.buy 8 760 Ft
toplistás hamarosan
Coming Home to Myself Marion Woodman / Puha kötésű
common.buy 9 912 Ft
toplistás
Wildcrafted Fermentation / Puha kötésű
common.buy 11 393 Ft
The Big Book of Kombucha Hannah Crum / Kemény kötésű
common.buy 13 853 Ft
Tofu Tasty BONNIE CHUNG / Kemény kötésű
common.buy 6 530 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 11 842 Ft
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 17 888 Ft
Escoffier H L Cracknell / Kemény kötésű
common.buy 70 625 Ft
I Ching Or Book Of Changes Brian Browne Walker / Puha kötésű
common.buy 5 033 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása