Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

The Art of Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz
Libristo kód: 02002704
Kiadó Chelsea Green Publishing, június 2013
'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever p... Teljes leírás
? points 84 b toplistás toplistás
16 954 Ft -19 %
13 727 Ft
Beszállítói készleten Küldés 10-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 606 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 211 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 211 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 370 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 211 Ft
toplistás
Simple Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 12 183 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 857 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 087 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 15 408 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 975 Ft
toplistás új
The Fermentation Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 8 502 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 439 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 510 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 12 066 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 716 Ft

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published.

Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

While Katz expertly contextualizes fermentation in terms of biological and cultural evolution, health and nutrition, and eveneconomics, this is primarily a compendium of practical information--how the processes work; parameters for safety; techniques for effective preservation; troubleshooting; and more.

With full-color illustrations and extended resources, this book provides essential wisdom for cooks, homesteaders, farmers, gleaners, foragers, and food lovers of any kind who want to develop a deeper understanding and appreciation for arguably the oldest form of food preservation, and part of the roots of culture itself.

Readers will find detailed information on fermenting vegetables; sugars into alcohol (meads, wines, and ciders); sour tonic beverages; milk; grains and starchy tubers; beers (and other grain-based alcoholic beverages); beans; seeds; nuts; fish; meat; and eggs, as well as growing mold cultures, using fermentation in agriculture, art, and energy production, and considerations for commercial enterprises. Sandor Katz has introduced what will undoubtedly remain a classic in food literature, and is the first--and only--of its kind

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás hamarosan
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 763 Ft
toplistás új
Richard Hart Bread / Kemény kötésű
common.buy 12 006 Ft
toplistás
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 18 715 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 376 Ft
toplistás
Kombucha, Kefir & Natural Sodas Nina Lausecker / Kemény kötésű
common.buy 7 119 Ft
toplistás
FERMENTED VEGETABLES 10TH ANNIVERSARY ED SHOCKEY KIRSTEN K / Puha kötésű
common.buy 9 413 Ft
toplistás
The Big Book of Kombucha Hannah Crum / Kemény kötésű
common.buy 12 249 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 071 Ft
toplistás
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 14 071 Ft
toplistás
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Kemény kötésű
common.buy 13 211 Ft
toplistás
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Kemény kötésű
common.buy 10 051 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 317 Ft
toplistás
The Silver Spoon The Silver Spoon Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 18 715 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 887 Ft
toplistás
Wildcrafted Fermentation / Puha kötésű
common.buy 10 406 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása