The Art of Fermentation | Könyv kemény kötésű | Libristo - Magyarország
LIBRISTO 0
Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Packeta 1 095 Ft Posta 1 795 Ft DPD 2 099 Ft

Vissza a listához

The Art of Fermentation

Nyelv Angol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz
Libristo kód: 02002704
Kiadó Chelsea Green Publishing, június 2013

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published.

Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

While Katz expertly contextualizes fermentation in terms of biological and cultural evolution, health and nutrition, and eveneconomics, this is primarily a compendium of practical information--how the processes work; parameters for safety; techniques for effective preservation; troubleshooting; and more.

With full-color illustrations and extended resources, this book provides essential wisdom for cooks, homesteaders, farmers, gleaners, foragers, and food lovers of any kind who want to develop a deeper understanding and appreciation for arguably the oldest form of food preservation, and part of the roots of culture itself.

Readers will find detailed information on fermenting vegetables; sugars into alcohol (meads, wines, and ciders); sour tonic beverages; milk; grains and starchy tubers; beers (and other grain-based alcoholic beverages); beans; seeds; nuts; fish; meat; and eggs, as well as growing mold cultures, using fermentation in agriculture, art, and energy production, and considerations for commercial enterprises. Sandor Katz has introduced what will undoubtedly remain a classic in food literature, and is the first--and only--of its kind

Teljes leírás
16 027 Ft -34 %
10 446 Ft
Raktáron alacsony példányszámban Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére

A könyvről The Art of Fermentation

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published.

Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

While Katz expertly contextualizes fermentation in terms of biological and cultural evolution, health and nutrition, and eveneconomics, this is primarily a compendium of practical information--how the processes work; parameters for safety; techniques for effective preservation; troubleshooting; and more.

With full-color illustrations and extended resources, this book provides essential wisdom for cooks, homesteaders, farmers, gleaners, foragers, and food lovers of any kind who want to develop a deeper understanding and appreciation for arguably the oldest form of food preservation, and part of the roots of culture itself.

Readers will find detailed information on fermenting vegetables; sugars into alcohol (meads, wines, and ciders); sour tonic beverages; milk; grains and starchy tubers; beers (and other grain-based alcoholic beverages); beans; seeds; nuts; fish; meat; and eggs, as well as growing mold cultures, using fermentation in agriculture, art, and energy production, and considerations for commercial enterprises. Sandor Katz has introduced what will undoubtedly remain a classic in food literature, and is the first--and only--of its kind

Információ a könyvről

Teljes megnevezés: The Art of Fermentation
Szerző: Sandor Ellix Katz Nyelv: Angol
Kötés: Kemény kötésű Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 528 EAN: 9781603582865
ISBN: 160358286X Libristo kód: 02002704
Kiadó: Chelsea Green Publishing Súly: 1334
Méretek: 249 x 192 x 39
Ajándékozzon meg valakit ezzel a könyvvel és szerezzen örömet szeretteinek

Ez egyszerű, gyors és igazi örömet ököz. Használja az alábbi lehetőséget: Megvásárlás, mint ajándék, vagy a kosárban válasszon ajándékcsomagolást és a könyvet szép ajándékcsomagolásban. kézbesítjük.

Könyv The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs Andrew Dornenburg

The Flavor Bible : The Essential G..

Andrew Dornenburg

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

16 452 Ft

Könyv Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat

Salt, Fat, Acid, Heat

Samin Nosrat

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

14 199 Ft

Könyv On Food and Cooking Harold McGee

On Food and Cooking

Harold McGee

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

16 843 Ft

Könyv Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan

Essentials of Classic Italian Cook..

Marcella Hazan

Kemény kötésű / Angol

50 % esély
Keressük az egész világon

15 277 Ft

Könyv Culinary Artistry A Dorenburg

Culinary Artistry

A Dorenburg

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

11 523 Ft

Könyv The Noma Guide to Fermentation René Redzepi

The Noma Guide to Fermentation

René Redzepi

Kemény kötésű / Angol

Raktáron alacsony példányszámban
Küldés 24 órán belül

17 072 Ft

Könyv Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat

Salt, Fat, Acid, Heat

Samin Nosrat

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-6 napon belül

14 281 Ft

Könyv Vegetarian Flavor Bible Karen Page

Vegetarian Flavor Bible

Karen Page

Kemény kötésű / Angol

Raktáron alacsony példányszámban
Küldés 24 órán belül

17 839 Ft

Könyv The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)

The Professional Chef

The Culinary Institute of America (CIA)

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 13-18 napon belül

42 696 Ft

Könyv Under Pressure Thomas Keller

Under Pressure

Thomas Keller

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 13-18 napon belül

29 623 Ft

Könyv Science of Good Cooking Cook'S Illustrated

Science of Good Cooking

Cook'S Illustrated

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten alacsony példányszámban
Küldés 13-18 napon belül

16 468 Ft

Könyv Wild Fermentation Sandor Ellix Katz

Wild Fermentation

Sandor Ellix Katz

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

12 012 Ft

Könyv The Drunken Botanist Amy Stewart

The Drunken Botanist

Amy Stewart

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

10 168 Ft

Könyv Bread Is Gold Massimo Bottura

Bread Is Gold

Massimo Bottura

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 13-18 napon belül

16 452 Ft

Könyv Noma René Redzepi

Noma

René Redzepi

Kemény kötésű / Angol

Utánnyomás
Megjelenés ismeretlen

27 142 Ft

Könyv Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal

Big Fat Duck Cookbook

Heston Blumenthal

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

101 175 Ft

Könyv The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt

The Food Lab

J. Kenji Lopez-Alt

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

19 390 Ft

Könyv Science of Cooking Stuart Farrimond

Science of Cooking

Stuart Farrimond

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

10 233 Ft

Könyv What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg

What to Drink with What You Eat

Andrew Dornenburg

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

15 783 Ft

Könyv The Silver Spoon The Silver Spoon Kitchen

The Silver Spoon

The Silver Spoon Kitchen

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

21 218 Ft

Könyv Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child

Mastering the Art of French Cookin..

Julia Child

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

13 318 Ft

Könyv Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration Christina Ward

Preservation: The Art And Science..

Christina Ward

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 20-25 napon belül

10 805 Ft

Könyv I Ching Or Book Of Changes Brian Browne Walker

I Ching Or Book Of Changes

Brian Browne Walker

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

4 684 Ft

Könyv Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold

Modernist Cuisine at Home

Nathan Myhrvold

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 13-18 napon belül

62 184 Ft

Könyv Quay Peter Gilmore

Quay

Peter Gilmore

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

20 336 Ft

Könyv Escoffier H L Cracknell

Escoffier

H L Cracknell

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-7 napon belül

66 786 Ft

Könyv The Big Book of Kombucha Hannah Crum

The Big Book of Kombucha

Hannah Crum

Kemény kötésű / Angol

Beszállítói készleten
Küldés 3-5 napon belül

14 607 Ft

Könyv Becoming a Chef Revised Dornenburg

Becoming a Chef Revised

Dornenburg

Puha kötésű / Angol

Beszállítói készleten alacsony példányszámban
Küldés 14-18 napon belül

17 219 Ft

Könyv Food Lover's Guide to Wine Karen Page

Food Lover's Guide to Wine

Karen Page

Kemény kötésű / Angol

50 % esély
Keressük az egész világon

20 336 Ft

Könyv Fermentation J ANJELICA

Fermentation

J ANJELICA

Puha kötésű / Angol

50 % esély
Keressük az egész világon

5 941 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása