Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Ratio Michael Ruhlman
Libristo kód: 04215873
Kiadó Simon & Schuster, október 2010
As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Mi... Teljes leírás
? points 29 b toplistás toplistás
5 702 Ft -18 %
4 664 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 602 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 251 Ft
toplistás
Six Seasons Joshua McFadden / Kemény kötésű
common.buy 12 940 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 608 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 019 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 920 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 526 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 896 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 31 433 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 016 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 24 325 Ft
toplistás
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 20 922 Ft
toplistás
Cake Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 16 004 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 38 347 Ft

As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Michael Ruhlman blasts through the surplus of information and delivers an innovative and straightforward book that cuts to the core of cooking. Instead of spending time wading through the millions of recipes available in books, magazines, and on the Internet, just remember 1-2-3. That's the ratio for cookie dough: 1 part sugar, 2 parts fat, and 3 parts flour. Biscuit dough is 3:2:1 or 3 parts flour, 2 parts liquid, 1 part fat. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cake becomes muffins, and popovers become crepes. Vinaigrette is 3 parts oil to 1 part vinegar, and is one of the most useful sauces imaginable, giving everything from grilled meat to lettuces intense flavor. Distilling dishes to their essence-using a few simple techniques and even fewer ingredients-is what every professional or home cook needs to know. Broken down into thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, preparing food goes from craft to art...all without a recipe. Providing one of the greatest kitchen lessons there is, Ratio gives readers a starting point from which a thousand variations begin-making cooking easier and more satisfying than ever.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Ratio
Szerző Michael Ruhlman
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 272
EAN 9781416571728
ISBN 1416571728
Libristo kód 04215873
Súly 222
Méretek 141 x 213 x 17
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Elements of Baking Katarina Cermelj / Kemény kötésű
common.buy 12 026 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 705 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 398 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 349 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 21 498 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 357 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 37 756 Ft
toplistás
Gastrophysics Charles Spence / Puha kötésű
common.buy 4 585 Ft
toplistás
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 13 993 Ft
toplistás
Kevin Zraly Windows on the World Complete Wine Course Kevin Zraly / Kemény kötésű
common.buy 11 405 Ft
toplistás
Bakewise Shirley O Corriher / Puha kötésű
common.buy 14 852 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 9 502 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 365 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 016 Ft
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 914 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 13 402 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása