Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Under Pressure

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Under Pressure Thomas Keller
Libristo kód: 04233321
Kiadó Artisan, október 2008
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight p... Teljes leírás
? points 172 b toplistás toplistás
28 210 Ft -4 %
26 805 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 025 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 23 305 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 33 195 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 716 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 292 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 129 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 482 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 668 Ft
toplistás
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 589 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 36 538 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 525 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 22 336 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 841 Ft

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 526 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 776 Ft
toplistás
French Laundry, Per Se / Kemény kötésű
common.buy 25 258 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 231 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 732 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 276 Ft
toplistás kiárusítás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 5 625 Ft
toplistás
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Kemény kötésű
common.buy 15 231 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 685 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 16 276 Ft
toplistás
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 120 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 18 431 Ft
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 26 790 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Kemény kötésű
common.buy 14 526 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 18 431 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása