Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Escoffier

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Escoffier H L Cracknell
Libristo kód: 04358150
Kiadó Taylor & Francis Ltd, április 2011
No cook should be without the original,unabridged translation of Auguste Escoffier's masterpiece Le... Teljes leírás
? points 439 b
68 511 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 635 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 33 195 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 716 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 916 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 732 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 129 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 482 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 668 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 36 538 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 997 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 916 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 25 851 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 22 336 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 841 Ft

No cook should be without the original,unabridged translation of Auguste Escoffier's masterpiece Le Guide Culinaire,a classic recipe reference resource which popularised haute cuisine as we know it when it was first published in 1903.§This handsome new edition is a treasure-trove of over 5,000 recipes to guide chefs cooking along classic lines as well as inspire them with fresh ideas. These French dishes form the foundation of modern culinary art and with it the work of every trained chef, who rightly revere this fascinating historical document. §Not only a reference for professionals, it's also a fascinating read for any foodie: an insight into the history and development of modern cookery and the route of French culinary art from the Victorian age to our own kitchens. In his notes we can see Escoffier's philosophy of cooking: modern, simple and clean.§This lavish new edition has been beautifully repackaged and includes a foreword by award-winning chef Heston Blumenthal. It's also been significantly reduced in price so that it can take its rightful place on the bookshelves of chefs, trainee chefs and students of the culinary arts, as well as anyone who enjoys taking cooking seriously. §Auguste Escoffier is unquestionably one of the greatest cooks of all time§Invaluable companion for both amateur and experienced cooks

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Escoffier
Szerző H L Cracknell
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 638
EAN 9780080967721
ISBN 0080967728
Libristo kód 04358150
Súly 2066
Méretek 197 x 252 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 13 106 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 30 289 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 25 506 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 231 Ft
toplistás kiárusítás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 5 625 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 685 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 194 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 18 431 Ft
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 25 851 Ft
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Puha kötésű
common.buy 15 997 Ft
Essential Pepin Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 997 Ft
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Kemény kötésű
common.buy 14 526 Ft
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Puha kötésű
common.buy 12 746 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 18 431 Ft
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Kemény kötésű
common.buy 16 838 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása