Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Charcuterie

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Charcuterie Michael Ruhlman
Libristo kód: 01327974
Kiadó WW Norton & Co, szeptember 2013
Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and encouraged an army of home cooks and professional ch... Teljes leírás
? points 97 b
15 840 Ft -5 %
15 047 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 669 Ft
toplistás
Mastering Kilns and Firing Lindsay Oesterritter / Kemény kötésű
common.buy 11 678 Ft
toplistás
All Things Jerky Andy Lightbody / Puha kötésű
common.buy 6 378 Ft
toplistás
Salami Gerhard Feiner / Puha kötésű
common.buy 50 391 Ft
Drought-Resistant Planting Beth Chatto / Puha kötésű
common.buy 8 574 Ft
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Kemény kötésű
common.buy 16 669 Ft
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 17 447 Ft
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Kemény kötésű
common.buy 28 437 Ft
Salt Sugar Smoke Diana Henry / Kemény kötésű
common.buy 13 455 Ft
hamarosan
Italian Food Elizabeth David / Kemény kötésű
common.buy 6 812 Ft
Einmachen & Fermentieren Petra Casparek / Kemény kötésű
common.buy 5 674 Ft
Vorrat halten Hildegard Rust / Kemény kötésű
common.buy 8 764 Ft
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Kemény kötésű
common.buy 7 201 Ft

Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and encouraged an army of home cooks and professional chefs to start curing their own foods. This love song to animal fat and salt has blossomed into a bona fide culinary movement, throughout America and beyond, of curing meats and making sausage, pates, and confits. Charcuterie: Revised and Updated will remain the ultimate and authoritative guide to that movement, spreading the revival of this ancient culinary craft. Early in his career, food writer Michael Ruhlman had his first taste of duck confit. The experience became a fascination that transformed into a quest to understand the larger world of food preservation, called charcuterie, once a critical factor in human survival. He wondered why its methods and preparations, which used to keep communities alive and allowed for long-distance exploration, had been almost forgotten. Along the way he met Brian Polcyn, who had been surrounded with traditional and modern charcuterie since childhood. My Polish grandma made kielbasa every Christmas and Easter, he told Ruhlman. At the time, Polcyn was teaching butchery at Schoolcraft College outside Detroit. Ruhlman and Polcyn teamed up to share their passion for cured meats with a wider audience. The rest is culinary history. Charcuterie: Revised and Updated is organized into chapters on key practices: salt-cured meats like pancetta, dry-cured meats like salami and chorizo, forcemeats including pates and terrines, and smoked meats and fish. Readers will find all the classic recipes: duck confit, sausages, prosciutto, bacon, pate de campagne, and knackwurst, among others. Ruhlman and Polcyn also expand on traditional mainstays, offering recipes for hot- and cold-smoked salmon; shrimp, lobster, and leek sausage; and grilled vegetable terrine. All these techniques make for a stunning addition to a contemporary menu. Thoroughly instructive and fully illustrated, this updated edition includes seventy-five detailed line drawings that guide the reader through all the techniques. With new recipes and revised sections to reflect the best equipment available today, Charcuterie: Revised and Updated remains the undisputed authority on charcuterie."

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Charcuterie
Szerző Michael Ruhlman
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 320
EAN 9780393240054
ISBN 0393240053
Libristo kód 01327974
Súly 954
Méretek 211 x 258 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 535 Ft
toplistás
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 766 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Puha kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 998 Ft
toplistás
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 13 969 Ft
toplistás
Four-Season Harvest Eliot Coleman / Puha kötésű
common.buy 9 587 Ft
Curing & Smoking Steven Lamb / Kemény kötésű
common.buy 8 574 Ft
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 24 569 Ft
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Kemény kötésű
common.buy 14 563 Ft
Spanish Sausages Authentic Recipes and Instructions Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 766 Ft
Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 33 472 Ft
Then She Was Gone Lisa Jewell / Puha kötésű
common.buy 6 313 Ft
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Kemény kötésű
common.buy 6 812 Ft
Cooking at Home Priya Krishna / Kemény kötésű
common.buy 11 693 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása