Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture Harold McGee
Libristo kód: 04061044
Kiadó Hodder & Stoughton, november 2004
A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooki... Teljes leírás
? points 129 b toplistás toplistás
24 545 Ft -18 %
20 065 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 949 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 15 012 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 558 Ft

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Szerző Harold McGee
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2004
Oldalszám 896
EAN 9780340831496
ISBN 0340831499
Libristo kód 04061044
Súly 1574
Méretek 158 x 235 x 58
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Unite Me Tahereh Mafi / Puha kötésű
common.buy 3 640 Ft
toplistás
The Laws of Human Nature Robert Greene / Puha kötésű
common.buy 5 552 Ft
toplistás
Jujutsu Kaisen, Vol. 12 Gege Akutami / Puha kötésű
common.buy 3 704 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 16 162 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 337 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 651 Ft
toplistás
It's Kind of a Funny Story Ned Vizzini / Puha kötésű
common.buy 4 108 Ft
toplistás
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 213 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 065 Ft
toplistás
They Both Die at the End Adam Silvera / Puha kötésű
common.buy 3 933 Ft
toplistás kiárusítás
The Score Elle Kennedy / Puha kötésű
common.buy 4 805 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 119 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 22 276 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 439 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 808 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása