Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 290 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)
Libristo kód: 04381931
Kiadó John Wiley & Sons Inc, szeptember 2011
"The bible for all chefs." -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this deca... Teljes leírás
? points 236 b toplistás toplistás
38 171 Ft
Beszállítói készleten Küldés 13-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 173 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 208 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 072 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 375 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 072 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 175 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 36 588 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 580 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 072 Ft
toplistás kiárusítás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 16 339 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 14 982 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 21 410 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 113 Ft
toplistás kiárusítás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 18 440 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 309 Ft

"The bible for all chefs." -Paul Bocuse

Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.

Now, the ninth edition features an all-new, user-friendly design that guides readers through each cooking technique, starting with a basic formula, outlining the method at-a-glance, offering expert tips, covering each method with beautiful step-by-step photography, and finishing with recipes that use the basic techniques.

The new edition also offers a global perspective and includes essential information on nutrition, food and kitchen safety, equipment, and product identification. Basic recipe formulas illustrate fundamental techniques and guide chefs clearly through every step, from mise en place to finished dishes.

Includes an entirely new chapter on plated desserts and new coverage of topics that range from sous vide cooking to barbecuing to seasonality Highlights quick reference pages for each major cooking technique or preparation, guiding you with at-a-glance information answering basic questions and giving new insights with expert tips Features nearly 900 recipes and more than 800 gorgeous full-color photographs Covering the full range of modern techniques and classic and contemporary recipes, The Professional Chef, Ninth Edition is the essential reference for every serious cook.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 18 892 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 752 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 19 847 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 599 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 999 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 801 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 22 043 Ft
toplistás kiárusítás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 10 987 Ft
toplistás
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 27 099 Ft
toplistás
Mastering Pasta David Joachim / Kemény kötésű
common.buy 9 971 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 13 831 Ft
toplistás
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 56 043 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy H This / Puha kötésű
common.buy 5 900 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 6 091 Ft
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 40 885 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása