Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)
Libristo kód: 04381931
Kiadó John Wiley & Sons Inc, szeptember 2011
"The bible for all chefs." -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this deca... Teljes leírás
? points 260 b
40 515 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 983 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 358 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 297 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 619 Ft
toplistás
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 234 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 326 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 787 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 562 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 26 443 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 114 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 141 Ft
toplistás
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Kemény kötésű
common.buy 20 073 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 78 666 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 849 Ft

"The bible for all chefs." -Paul Bocuse

Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.

Now, the ninth edition features an all-new, user-friendly design that guides readers through each cooking technique, starting with a basic formula, outlining the method at-a-glance, offering expert tips, covering each method with beautiful step-by-step photography, and finishing with recipes that use the basic techniques.

The new edition also offers a global perspective and includes essential information on nutrition, food and kitchen safety, equipment, and product identification. Basic recipe formulas illustrate fundamental techniques and guide chefs clearly through every step, from mise en place to finished dishes.

Includes an entirely new chapter on plated desserts and new coverage of topics that range from sous vide cooking to barbecuing to seasonality Highlights quick reference pages for each major cooking technique or preparation, guiding you with at-a-glance information answering basic questions and giving new insights with expert tips Features nearly 900 recipes and more than 800 gorgeous full-color photographs Covering the full range of modern techniques and classic and contemporary recipes, The Professional Chef, Ninth Edition is the essential reference for every serious cook.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 257 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 16 082 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 103 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 8 086 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 694 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 7 168 Ft
toplistás
French Country Cooking Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 694 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 45 768 Ft
Kitchen in France Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 13 448 Ft
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 26 787 Ft
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 494 Ft
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 88 812 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 17 888 Ft
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 17 888 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása