Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Larousse Gastronomique

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Larousse Gastronomique Librairie Larousse
Libristo kód: 10977484
Kiadó Clarkson Potter, október 2009
Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and re... Teljes leírás
? points 271 b toplistás toplistás
44 507 Ft -5 %
42 276 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
toplistás
The Perfect Scoop David Lebovitz / Kemény kötésű
common.buy 8 944 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 694 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 26 443 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 114 Ft
toplistás
Thai Food David Thompson / Kemény kötésű
common.buy 14 416 Ft
toplistás
French Country Cooking Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 14 880 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 515 Ft
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 30 199 Ft
Ice Cream H. Douglas Goff / Puha kötésű
common.buy 47 983 Ft
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Kemény kötésű
common.buy 13 214 Ft
Silo Mr. Douglas McMaster / Kemény kötésű
common.buy 9 897 Ft

Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and recipes to equipment, food histories, and culinary biographies, "Larousse Gastronomique" has been thoroughly updated to include the latest culinary advancements.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Larousse Gastronomique
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 1205
EAN 9780307464910
ISBN 0307464911
Libristo kód 10977484
Súly 3243
Méretek 235 x 267 x 57
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás hamarosan
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 257 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 481 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 297 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 460 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 619 Ft
toplistás
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 234 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 562 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 23 390 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 579 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Kemény kötésű
common.buy 16 581 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 849 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 16 581 Ft
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 224 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 11 842 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása