Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Jacques Pepin New Complete Techniques

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin
Libristo kód: 01219121
Kiadó Black Dog & Leventhal Publishers Inc, november 2012
This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, de... Teljes leírás
? points 94 b toplistás toplistás
18 682 Ft -19 %
15 130 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 650 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 110 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 890 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 025 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 195 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 445 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 430 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 430 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 265 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 580 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 210 Ft
toplistás
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 445 Ft

This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, demonstrated by master chef Jacques Pepin in thousands of step-by-step photographs.; A comprehensive culinary course on every aspect of classic cooking, from the basics (how to sharpen a knife or peel an onion), to the practical (how to properly bone a chicken), to the whimsical (how to make decorative swans and flower out of fruits and vegetables), to the complex (how to lard a pheasant pate and encase it in a decorative crust of breading, or how to break a saddle of lamb).; Pepin's time-tested recipes show budding chefs, from the greenest home cook to the most seasoned professional, how to put techniques into practice.; This completely revised and updated edition is also completely redesigned, with hundreds of full-colour photographs making it even easier to follow the step-by-step techniques.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Jacques Pepin New Complete Techniques
Szerző Jacques Pepin
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 736
EAN 9781579129118
ISBN 1579129110
Libristo kód 01219121
Súly 2510
Méretek 212 x 239 x 53
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 565 Ft
toplistás hamarosan
Art of Flavour Daniel Patterson / Kemény kötésű
common.buy 9 230 Ft
toplistás
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Kemény kötésű
common.buy 6 673 Ft
toplistás
Day at elBulli Ferran Adria / Kemény kötésű
common.buy 25 175 Ft
toplistás
French Country Cooking Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
The Professional Chef / Kemény kötésű
common.buy 38 025 Ft
toplistás
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 11 095 Ft
toplistás
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Kemény kötésű
common.buy 14 550 Ft
toplistás
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 15 130 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 25 995 Ft
toplistás
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
Kitchen in France Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 11 495 Ft
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 21 915 Ft
Art of Mexican Cooking Diana Kennedy / Kemény kötésű
common.buy 11 750 Ft
Jacques Pepin More Fast Food My Way Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 11 750 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása