Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Complete Robuchon

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Complete Robuchon Joel Robuchon
Libristo kód: 04325220
Kiadó Grub Street Publishing, szeptember 2008
Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eightie... Teljes leírás
? points 72 b
14 381 Ft -18 %
11 757 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 211 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 16 370 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 32 001 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 16 857 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 975 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 543 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 716 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 704 Ft
toplistás
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Kemény kötésű
common.buy 12 573 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 17 636 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 071 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 852 Ft
toplistás
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 14 041 Ft
toplistás
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Kemény kötésű
common.buy 14 836 Ft
toplistás
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 12 654 Ft

Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eighties, he has been called the primus inter pares of Paris' three star chefs for his work both at Jamin and at his eponymous restaurant. He is renowned for the relentless perfectionism of his cuisine. His food was seen as instrumental in leading French cuisine away from the excesses - and excessive reductionism - of nouvelle cuisine. In particular, his cuisine is seen as harkening back to a more authentic, even bourgeois French cuisine - cuisine actuelle - which focuses on making each ingredient taste of itself. He has mentored such distinguished chefs as Gordon Ramsay and Michael Caines and his signature dishes include a cauliflower cream with caviar and potato puree.In "The Complete Robuchon" he offers us his recipes (over 800), secrets and tips: from the perfect omelette to vegetable soup, leg of lamb to marinated mussels, to his renowned potato puree every dish is described in detail starting with the ingredients, he tells you how to clean and prepare them down to the way to hold the pan and precise cooking times. It is all here - a catalogue of the basics of French cuisine and a broad sampling of dishes that have earned the author his titles of glory and his truly imaginative recipes from L'Atelier.Born in Poitiers in 1945, Joel Robuchon became the official chef of La Tour de France, where he learnt a variety of diverse regional techniques. At 28, he became head chef at Harmony-Lafayette, overseeing 3,000 meals a day. In 1981 he launched Jamin in Paris and within three years had received three Michelin stars. In 1996 he left his Parisian restaurant, establishing L'Atelier de Joel Robuchon in Tokyo. He opened another L'Atelier in Paris in 2003 and has since established Ateliers in Las Vegas, New York and London.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Complete Robuchon
Szerző Joel Robuchon
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 610
EAN 9781906502225
ISBN 1906502226
Libristo kód 04325220
Súly 2006
Méretek 255 x 190 x 42
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 606 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 087 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 510 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 376 Ft
toplistás
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Kemény kötésű
common.buy 15 586 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 24 887 Ft
toplistás
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 408 Ft
toplistás
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 18 715 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 21 647 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 24 887 Ft
toplistás
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 41 956 Ft
toplistás
The Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 22 036 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 376 Ft
toplistás
Brutto Russell Norman / Kemény kötésű
common.buy 14 998 Ft
toplistás
Aska Fredrik Berselius / Kemény kötésű
common.buy 24 644 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 682 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása