Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Complete Robuchon

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Complete Robuchon Joel Robuchon
Libristo kód: 04325220
Kiadó Grub Street Publishing, szeptember 2008
Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eightie... Teljes leírás
? points 72 b toplistás toplistás
13 751 Ft -18 %
11 239 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 332 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 27 753 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 13 235 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 27 409 Ft
toplistás
A-Z of Pasta Rachel Roddy / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 332 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 263 Ft
toplistás kiárusítás
No Reservations Anthony Bourdain / Kemény kötésű
common.buy 9 278 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 23 217 Ft
toplistás
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 738 Ft
toplistás
Celler de Can Roca Joan Roca / Kemény kötésű
common.buy 13 455 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 534 Ft

Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eighties, he has been called the primus inter pares of Paris' three star chefs for his work both at Jamin and at his eponymous restaurant. He is renowned for the relentless perfectionism of his cuisine. His food was seen as instrumental in leading French cuisine away from the excesses - and excessive reductionism - of nouvelle cuisine. In particular, his cuisine is seen as harkening back to a more authentic, even bourgeois French cuisine - cuisine actuelle - which focuses on making each ingredient taste of itself. He has mentored such distinguished chefs as Gordon Ramsay and Michael Caines and his signature dishes include a cauliflower cream with caviar and potato puree.In "The Complete Robuchon" he offers us his recipes (over 800), secrets and tips: from the perfect omelette to vegetable soup, leg of lamb to marinated mussels, to his renowned potato puree every dish is described in detail starting with the ingredients, he tells you how to clean and prepare them down to the way to hold the pan and precise cooking times. It is all here - a catalogue of the basics of French cuisine and a broad sampling of dishes that have earned the author his titles of glory and his truly imaginative recipes from L'Atelier.Born in Poitiers in 1945, Joel Robuchon became the official chef of La Tour de France, where he learnt a variety of diverse regional techniques. At 28, he became head chef at Harmony-Lafayette, overseeing 3,000 meals a day. In 1981 he launched Jamin in Paris and within three years had received three Michelin stars. In 1996 he left his Parisian restaurant, establishing L'Atelier de Joel Robuchon in Tokyo. He opened another L'Atelier in Paris in 2003 and has since established Ateliers in Las Vegas, New York and London.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Complete Robuchon
Szerző Joel Robuchon
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 610
EAN 9781906502225
ISBN 1906502226
Libristo kód 04325220
Súly 2006
Méretek 255 x 190 x 42
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 364 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 634 Ft
toplistás
Milk and Honey Rupi Kaur / Puha kötésű
common.buy 6 114 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 19 254 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 127 Ft
toplistás
Dressing the Man Alan Flusser / Kemény kötésű
common.buy 20 502 Ft
toplistás
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 42 296 Ft
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Kemény kötésű
common.buy 18 306 Ft
Food and Life Nadia Volf / Spirálozott
common.buy 28 127 Ft
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Kemény kötésű
common.buy 27 768 Ft
hamarosan
Pierre Gagnaire: Reinventing French Cuisine Jean-Francois Abert / Kemény kötésű
common.buy 11 663 Ft
Cooking with The Master Chef Michael Roux Jr / Puha kötésű
common.buy 9 043 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása