Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

French Patisserie

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv French Patisserie Ecole Ferrandi
Libristo kód: 16037265
Kiadó Editions Flammarion, október 2017
From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to... Teljes leírás
? points 122 b toplistás toplistás
23 251 Ft -19 %
18 831 Ft
Beszállítói készleten Küldés 19-25 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 15 749 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 35 734 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 28 321 Ft
toplistás
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Puha kötésű
common.buy 7 167 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 15 763 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 397 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 8 922 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 8 104 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 12 128 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 14 624 Ft
toplistás kiárusítás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 11 601 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 17 164 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 20 340 Ft
Chocolate Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 10 476 Ft
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 7 305 Ft

From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step? from basic techniques to Michelin-level desserts. Starting with advice on how to equip your kitchen, to the essential doughs, fillings, and decorations, the books covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to chocolates. Ferrandi, an internationally-renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry-making. Written by the school’s experienced teaching team of master pâtissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French dessert tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy- to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this pâtisserie bible provides everything you need to master French pastry-making

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Girl in Pieces Kathleen Glasgow / Puha kötésű
common.buy 3 684 Ft
toplistás
Fine Art of Paper Flowers, The Tiffanie Turner / Kemény kötésű
common.buy 7 768 Ft
toplistás
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Kemény kötésű
common.buy 11 107 Ft
toplistás
French Country Cooking Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 12 128 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 18 831 Ft
toplistás
Dalai Lama's Cat David Michie / Puha kötésű
common.buy 4 528 Ft
toplistás
Book of Joy Dalai Lama XIV / Kemény kötésű
common.buy 6 101 Ft
Larousse Patisserie and Baking / Kemény kötésű
common.buy 18 737 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 38 723 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 14 239 Ft
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Kemény kötésű
common.buy 24 069 Ft
Kitchen in France Mimi Thorisson / Kemény kötésű
common.buy 12 128 Ft
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 17 026 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása