Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Science of Good Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Science of Good Cooking Cook'S Illustrated
Libristo kód: 02435940
Kiadó America's Test Kitchen, október 2012
In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen....
? points 93 b
15 244 Ft -5 %
14 480 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 408 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 438 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 283 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 761 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 766 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 558 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 677 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 132 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 246 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 438 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 469 Ft
Falastin: A Cookbook Tara Wigley / Kemény kötésű
common.buy 11 350 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 59 404 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 16 568 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 874 Ft

In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen. Unlike other food science books, this is a direct andpractical connection between the science and the cooking divided into 50 coreprinciples.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Good Cooking
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 504
EAN 9781933615981
ISBN 1933615982
Libristo kód 02435940
Súly 1856
Méretek 231 x 271 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 593 Ft
toplistás
The Drunken Botanist Amy Stewart / Kemény kötésű
common.buy 9 590 Ft
toplistás
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Kemény kötésű
common.buy 15 556 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 317 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 576 Ft
toplistás kiárusítás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 5 622 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 968 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 21 677 Ft
toplistás
New Cooking School Cookbook / Kemény kötésű
common.buy 18 283 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 21 832 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 423 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 14 779 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 438 Ft
Essential Pepin Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 16 568 Ft
Resilient Farm and Homestead Ben Falk / Puha kötésű
common.buy 15 666 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása