Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Patisserie Melanie DuPuis
Libristo kód: 02814380
Kiadó Hardie Grant Books, március 2016
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify th...
? points 115 b
21 890 Ft -18 %
17 896 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 991 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 21 704 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 634 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 780 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 112 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 565 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 587 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 7 171 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 591 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 998 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 23 217 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 534 Ft

In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Patisserie
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 288
EAN 9781743790946
ISBN 9781743790946
Libristo kód 02814380
Súly 2010
Méretek 249 x 334 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 12 332 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 27 753 Ft
toplistás
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 9 013 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 7 905 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 738 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 028 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 14 263 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 455 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 440 Ft
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Kemény kötésű
common.buy 16 868 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 16 868 Ft
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 27 753 Ft
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Kemény kötésű
common.buy 14 498 Ft
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 11 848 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása