Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen 4e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen 4e The Culinary Institute of America (CIA)
Libristo kód: 04459244
Kiadó John Wiley & Sons Inc, április 2012
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Gar... Teljes leírás
? points 210 b
32 979 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 096 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 939 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 11 871 Ft
Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible Madhur Jaffrey / Kemény kötésű
common.buy 12 198 Ft
hamarosan
Mediterranean Cooking at Home with the Culinary Institute of America The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 14 492 Ft
Math for the Professional Kitchen The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 16 479 Ft
Simple Food, Big Flavor Aaron Sanchez / Puha kötésű
common.buy 8 779 Ft
Where I Come from: Life Lessons from a Latino Chef Aaron Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 10 978 Ft

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999. This new edition improves on the last with the most up-to-date recipes, plating techniques, and flavor profiles being used in the field today. New information on topics like artisanal cheeses, contemporary styles of pickles and vinegars, and contemporary cooking methods has been added to reflect the most current industry trends. And the fourth edition includes hundreds of all-new photographs by award-winning photographer Ben Fink, as well as approximately 450 recipes, more than 100 of which are all-new to this edition. Knowledge of garde manger is an essential part of every culinary student's training, and many of the world's most celebrated chefs started in garde manger as apprentices or cooks. The art of garde manger includes a broad base of culinary skills, from basic cold food preparations to roasting, poaching, simmering, and sauteing meats, fish, poultry, vegetables, and legumes. This comprehensive guide includes detailed information on cold sauces and soups; salads; sandwiches; cured and smoked foods; sausages; terrines, pates, galantines, and roulades; cheese; appetizers and hors d'oeuvre; condiments, crackers, and pickles; and buffet development and presentation.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen 4e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 720
EAN 9780470587805
ISBN 0470587806
Libristo kód 04459244
Súly 2546
Méretek 223 x 282 x 43
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 053 Ft
toplistás
Mastering Pizza Marc Vetri / Kemény kötésű
common.buy 10 586 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 30 705 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 754 Ft
toplistás
Elden Ring: Official Art Book Volume II FromSoftware / Kemény kötésű
common.buy 21 499 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 621 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 719 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 36 221 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 30 173 Ft
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 25 655 Ft
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 28 993 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 66 756 Ft
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 270 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása