Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg
Libristo kód: 04085419
Kiadó John Wiley & Sons Inc, november 2002
This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry l... Teljes leírás
? points 249 b
38 776 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 937 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 649 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 13 827 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 323 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 090 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 565 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 928 Ft
hamarosan
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Kemény kötésű
common.buy 26 707 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 19 383 Ft
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 458 Ft

This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, "The Professional Pastry Chef" presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better and easier to use than ever. The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home. It shares encyclopedic guidance on everything from mise en place preparation and basic doughs to new chapters covering flatbreads, crackers, and homestyle desserts. Throughout, award winning Executive Pastry Chef Bo Friberg explains not only how to perform procedures, but also the principles behind them, helping readers to build a firm foundation based on understanding rather than memorizing formulas. Illustrated step by step instructions demystify even the most complex techniques and presentations, while 100 vivid color photographs bring finished dishes to life with a sublime touch of visual inspiration. Whether used to develop skills or refine techniques, to gain or simply broaden a repertoire, "The Professional Pastry Chef" is filled with information and ideas for creating mouthwatering baked goods and tantalizing desserts today and for years to come.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e
Szerző Bo Friberg
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2002
Oldalszám 1040
EAN 9780471359258
ISBN 0471359254
Libristo kód 04085419
Súly 2688
Méretek 231 x 288 x 55
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 292 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 022 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 28 062 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 119 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 521 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 22 276 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Bakery School / Kemény kötésű
common.buy 15 649 Ft
toplistás
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Kemény kötésű
common.buy 28 047 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 439 Ft
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 14 638 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 59 340 Ft
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 224 030 Ft
Macarons Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 11 233 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 855 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 71 394 Ft
hamarosan
Scandinavian Baking Trine Hahnemann / Kemény kötésű
common.buy 11 666 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása