Ingyenes szállítás a Packetával, 24 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg
Libristo kód: 04085419
Kiadó John Wiley & Sons Inc, november 2002
This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry l... Teljes leírás
? points 195 b toplistás toplistás
31 760 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 563 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 265 Ft
toplistás kiárusítás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 15 890 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 10 147 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 21 141 Ft
toplistás
French Boulangerie Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 13 526 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 265 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 8 600 Ft
toplistás
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Kemény kötésű
common.buy 8 939 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Bakery School / Kemény kötésű
common.buy 16 265 Ft
toplistás
French Pastry at the Ritz Paris / Kemény kötésű
common.buy 12 054 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 39 167 Ft
toplistás új
The Pastry Chef Handbook (Revised Edition) Pierre Paul Zeiher / Kemény kötésű
common.buy 32 333 Ft
toplistás
Advanced Professional Pastry Chef 4e Bo Friberg / Kemény kötésű
common.buy 30 912 Ft
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 14 779 Ft

This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, "The Professional Pastry Chef" presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better and easier to use than ever. The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home. It shares encyclopedic guidance on everything from mise en place preparation and basic doughs to new chapters covering flatbreads, crackers, and homestyle desserts. Throughout, award winning Executive Pastry Chef Bo Friberg explains not only how to perform procedures, but also the principles behind them, helping readers to build a firm foundation based on understanding rather than memorizing formulas. Illustrated step by step instructions demystify even the most complex techniques and presentations, while 100 vivid color photographs bring finished dishes to life with a sublime touch of visual inspiration. Whether used to develop skills or refine techniques, to gain or simply broaden a repertoire, "The Professional Pastry Chef" is filled with information and ideas for creating mouthwatering baked goods and tantalizing desserts today and for years to come.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e
Szerző Bo Friberg
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2002
Oldalszám 1040
EAN 9780471359258
ISBN 0471359254
Libristo kód 04085419
Súly 2688
Méretek 231 x 288 x 55
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 768 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 486 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 961 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 13 526 Ft
toplistás
Patisserie Christopher Felder / Kemény kötésű
common.buy 19 492 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 21 613 Ft
toplistás
New European Baking KRATOCHVILA LAUREL / Kemény kötésű
common.buy 12 120 Ft
toplistás
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 67 441 Ft
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 16 265 Ft
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 8 889 Ft
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Kemény kötésű
common.buy 8 615 Ft
Urban Jungle: Living and Styling with Plants Igor Josifovic / Kemény kötésű
common.buy 12 658 Ft
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 492 Ft
Everyone Can Bake Dominique Ansel / Kemény kötésű
common.buy 13 947 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása