Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 290 Ft

Alinea

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Alinea Grant Achatz
Libristo kód: 01430106
Kiadó Random House USA Inc, október 2008
The debut cookbook from the restaurant Gourmet magazine named the best in the country.§§A pioneer in... Teljes leírás
? points 168 b toplistás toplistás
27 333 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 18 533 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 567 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 185 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 11 604 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 951 Ft
toplistás
French Laundry, Per Se / Kemény kötésű
common.buy 24 824 Ft
toplistás kiárusítás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 25 068 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 19 476 Ft
toplistás
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 15 259 Ft
toplistás
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Puha kötésű
common.buy 6 615 Ft
toplistás
Relae Christian Puglisi / Kemény kötésű
common.buy 16 774 Ft
toplistás
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Kemény kötésű
common.buy 20 946 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 24 206 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 582 Ft
toplistás
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 293 Ft

The debut cookbook from the restaurant Gourmet magazine named the best in the country.§§A pioneer in American cuisine, chef Grant Achatz represents the best of the molecular gastronomy movement--brilliant fundamentals and exquisite taste paired with a groundbreaking approach to new techniques and equipment. ALINEA showcases Achatz's cuisine with more than 100 dishes (totaling 600 recipes) and 600 photographs presented in a deluxe volume. Three feature pieces frame the book: Michael Ruhlman considers Alinea's role in the global dining scene, Jeffrey Steingarten offers his distinctive take on dining at the restaurant, and Mark McClusky explores the role of technology in the Alinea kitchen. Buyers of the book will receive access to a website featuring video demonstrations, interviews, and an online forum that allows readers to interact with Achatz and his team.§§"Achatz is something new on the national culinary landscape: a chef as ambitious as Thomas Keller who wants to make his mark not with perfection but with constant innovation . . . Get close enough to sit down and allow yourself to be teased, challenged, and coddled by Achatz's version of this kind of cooking, and you can have one of the most enjoyable culinary adventures of your life." --Corby Kummer, senior editor of Atlantic Monthly§§"Someone new has entered the arena. His name is Grant Achatz, and he is redefining the American restaurant once again for an entirely new generation . . . Alinea is in perpetual motion; having eaten here once, you can't wait to come back, to see what Achatz will come up with next." --GourmetReviews & AwardsJames Beard Foundation Cookbook Award Finalist: Cooking from a professional Point of View Category James Beard Foundation Outstanding Chef Award! "Even if your kitchen isn't equipped with a paint-stripping heat gun, thermocirculator, or refractometer, and you're only vaguely aware that chefs use siphons and foams in contemporary cooking, you can enjoy this daring cookbook from Grant Achatz of the Chicago restaurant Alinea.. . . While the recipes can hardly become part of your everday cooking, this book is far too interesting to be left on the coffee table. As you read, a question emerges: Is Alinea's food art? . . . I go a little further, describing Achatz with a word that he would probably never use to describe himself: avant-garde, as it defined art movements at the beginning of the last century--planned, self-concious, and structured attempts to provoke and shake the status quo. Just as with those artists, the results are not necessarily as interesting as the intentions and concepts behind them. In this sense, this volume constitutes a full-blown although not threatening manifesto." - Art of Eating

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Alinea
Szerző Grant Achatz
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 400
EAN 9781580089289
ISBN 1580089283
Libristo kód 01430106
Súly 2958
Méretek 254 x 310 x 41
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 398 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 724 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 185 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 809 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 034 Ft
toplistás
Old World Italian / Kemény kötésű
common.buy 13 515 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 15 223 Ft
toplistás
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Puha kötésű
common.buy 6 012 Ft
toplistás
Death & Co Nick Fauchald / Kemény kötésű
common.buy 13 479 Ft
toplistás
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Kemény kötésű
common.buy 21 646 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Kemény kötésű
common.buy 14 767 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 22 234 Ft
toplistás
Core Kieran Morris / Kemény kötésű
common.buy 21 093 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 15 259 Ft
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 41 254 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása