Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Molecular Gastronomy

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Molecular Gastronomy H This
Libristo kód: 04041831
Kiadó Columbia University Press, augusztus 2008
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved way... Teljes leírás
? points 41 b toplistás toplistás
7 010 Ft -9 %
6 373 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 249 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 129 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 483 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 721 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 284 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 682 Ft
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Kemény kötésű
common.buy 11 204 Ft
Vegan Reset Kim-Julie Hansen / Puha kötésű
common.buy 8 826 Ft
Mastering Spice Lior Lev Sercarz / Kemény kötésű
common.buy 12 433 Ft
Art of Indian Cuisine Rocky Mohan / Kemény kötésű
common.buy 9 418 Ft

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Molecular Gastronomy
Szerző H This
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 392
EAN 9780231133135
ISBN 0231133138
Libristo kód 04041831
Súly 490
Méretek 152 x 204 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 12 980 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 935 Ft
toplistás
Bungo Stray Dogs, Vol. 7 (light novel) Kafka Asagiri / Puha kötésű
common.buy 5 891 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 816 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 11 766 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 637 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 14 378 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 816 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 7 975 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 30 726 Ft
toplistás
Please Love Me at My Worst Michaela Angemeer / Puha kötésű
common.buy 5 099 Ft
toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 17 313 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 22 259 Ft
toplistás
Year of Forest School Jane Worroll / Puha kötésű
common.buy 7 338 Ft
toplistás
Celler de Can Roca Joan Roca / Kemény kötésű
common.buy 13 413 Ft
toplistás
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Kemény kötésű
common.buy 12 652 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása