Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Molecular Gastronomy

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Molecular Gastronomy Herve This
Libristo kód: 04041830
Kiadó Columbia University Press, január 2006
Subtitled, }Exploring The Science Of Flavor{. Bringing the instruments and experimental techniques o... Teljes leírás
? points 82 b
13 708 Ft -7 %
12 746 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Pasta Masterclass / Kemény kötésű
common.buy 11 657 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 721 Ft
toplistás
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Kemény kötésű
common.buy 19 025 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 284 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 12 498 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 13 896 Ft
Le Manoir aux Quat'Saisons Raymond Blanc / Kemény kötésű
common.buy 26 000 Ft
Professional Vegan Cookbook Brian P McCarthy / Puha kötésű
common.buy 12 930 Ft

Subtitled, }Exploring The Science Of Flavor{. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, Herve makes use of recent research in the biology, chemistry, and physics of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks, gourmets, and scientists alike.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Molecular Gastronomy
Szerző Herve This
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2006
Oldalszám 392
EAN 9780231133128
ISBN 023113312X
Libristo kód 04041830
Súly 588
Méretek 166 x 210 x 30
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 935 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 816 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 721 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy H This / Puha kötésű
common.buy 6 373 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 502 Ft
toplistás
Matty Matheson: A Cookbook Matty Matheson / Kemény kötésű
common.buy 11 906 Ft
toplistás
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Kemény kötésű
common.buy 12 652 Ft
hamarosan
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Kemény kötésű
common.buy 17 826 Ft
Fungarium / Kemény kötésű
common.buy 7 975 Ft
Antony Gormley / Kemény kötésű
common.buy 18 960 Ft
Jamie's 30-Minute Meals Jamie Oliver / Kemény kötésű
common.buy 10 244 Ft
Beginners Book For The Flute Part 1 Trevor Wye / Könyv
common.buy 5 781 Ft
Jamie's America Jamie Oliver / Kemény kötésű
common.buy 10 244 Ft
Cardiovascular Pathology L. Maximilian Buja / Kemény kötésű
common.buy 101 881 Ft
Jamie's Kitchen Jamie Oliver / Puha kötésű
common.buy 7 677 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása