Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez
Libristo kód: 02398750
Kiadó John Wiley & Sons Inc, március 2015
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating wor... Teljes leírás
? points 136 b
25 871 Ft -18 %
20 957 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 646 Ft
toplistás
JapanEasy Bowls & Bento Tim Anderson / Kemény kötésű
common.buy 10 323 Ft
Molecular Gastronomy H This / Puha kötésű
common.buy 5 657 Ft
hamarosan
Molecular Gastronomy Herve This / Kemény kötésű
common.buy 13 420 Ft

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified
Szerző Jose Sanchez
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 320
EAN 9781118073865
ISBN 111807386X
Libristo kód 02398750
Súly 1056
Méretek 287 x 226 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 12 745 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 15 749 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 15 038 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 19 906 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 35 734 Ft
toplistás
Fungarium / Kemény kötésű
common.buy 8 059 Ft
toplistás
Liquid Intelligence Dave Arnold / Kemény kötésű
common.buy 14 239 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 980 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 14 067 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 27 537 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 22 003 Ft
toplistás
LOVED: How to Rethink Marketing for Tech Products Martina Lauchengco / Kemény kötésű
common.buy 10 954 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 173 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása