Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Plating for Gold - A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Plating for Gold - A Decade of Desserts from  the World and National Pastry Team Championships Tish Boyle
Libristo kód: 04473979
Kiadó John Wiley & Sons Inc, május 2012
Learn to create plated desserts like a master, with recipes from the World and National Pastry Team... Teljes leírás
? points 119 b toplistás toplistás
20 892 Ft -10 %
18 600 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 165 Ft
Japonská kuchyně Tim Anderson / Kemény kötésű
common.buy 6 188 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 19 429 Ft
Food Styling Delores Custer / Kemény kötésű
common.buy 27 439 Ft
hamarosan
Ultimate Book of Party Food Melanie Dupuis / Kemény kötésű
common.buy 13 455 Ft
Burma: Rivers of Flavor Naomi Duguid / Kemény kötésű
common.buy 12 472 Ft
The Art of Food Presentation: The Eye Also Eats Doris Moss / Puha kötésű
common.buy 6 642 Ft

Learn to create plated desserts like a master, with recipes from the World and National Pastry Team Championships Considered the Olympics of the pastry arts, the World and National Pastry Championships were founded by Michael Schneider in 1999. Since then, it has grown into the United States' most prestigious and popular pastry competition, aired annually on TLC. Now, in Plating for Gold , pastry chef Tish Boyle presents the most spectacular dessert recipes from the first decade of the competition and shows how you can recreate the same award-winning desserts in your own kitchen. Plating for Gold includes 50 recipes for absolutely spectacular desserts created by expert pastry chefs like Ewald Notter, Jacquy Pfeiffer, and Sebastien Cannone, all presented in easy-to-follow, step-by-step instructions. You'll find whimsical and delicious one-of-a-kind recipes like Strawberry Soup, Vanilla Panna Cotta Napoleon, and Almond Tartlet; Hot Chocolate Souffle, Ginger Mousse, and Tropical Parfait; and Yin-Yang Flourless Chocolate Cake, as well as insight and advice from top pastry chefs on perfect plating. Includes advice on essential equipment, stocking your pastry kitchen, and perfect flavor pairings to help you create your own original recipes Features enticing full-color photographs of finished desserts, as well as hand-drawn sketches to illustrate plating techniques and provide endless inspiration Offers a behind-the-scenes look at the world of pastry competition, with candid photos and insider advice from some of today's best pastry chefs Whether you aspire to compete with the best at the Pastry Team Championships or simply want to impress guests at your next big dinner party, Plating for Gold is the gold standard in dessert cookbooks.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 859 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 859 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 364 Ft
toplistás
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Kemény kötésű
common.buy 13 859 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 30 807 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 22 168 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 576 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 356 Ft
toplistás
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 22 682 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 534 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 66 371 Ft
Story on a Plate Andrea Servert Alonso-Misol / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 760 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása