Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA)
Libristo kód: 04952281
Kiadó John Wiley & Sons Inc, április 2013
This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edi... Teljes leírás
? points 125 b
19 458 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 937 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 649 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 651 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 22 276 Ft
toplistás
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 8 992 Ft
toplistás
Sweet Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 14 230 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 565 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 571 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 23 207 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 521 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 439 Ft
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Kemény kötésű
common.buy 15 833 Ft
French Pastry at the Ritz Paris / Kemény kötésű
common.buy 13 189 Ft
Making Chocolate Todd Masonis / Kemény kötésű
common.buy 14 997 Ft
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Kemény kötésű
common.buy 9 380 Ft

This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition.

Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, soufflés, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, décor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.

  • Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards
  • Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs
  • Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 128
EAN 9781118712825
ISBN 111871282X
Libristo kód 04952281
Súly 342
Méretek 216 x 280 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 090 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 065 Ft
toplistás
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 18 213 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 022 Ft
toplistás
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 7 807 Ft
toplistás
Flash on English for Specific Purposes Catrin E. Morris / Puha kötésű
common.buy 3 530 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 928 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 22 276 Ft
Macarons Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 11 233 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 71 394 Ft
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 473 Ft
Marketing for Hospitality and Tourism, Global Edition PHILIP KOTLER / Puha kötésű
common.buy 28 868 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 19 383 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása