Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 290 Ft

Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e Bruce Mattel
Libristo kód: 05074018
Kiadó John Wiley & Sons Inc, április 2015
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to... Teljes leírás
? points 126 b
20 537 Ft
Beszállítói készleten Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 486 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 563 Ft
toplistás
Canapes Eric Treuille / Puha kötésű
common.buy 9 366 Ft
hamarosan
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 46 102 Ft
hamarosan
Food and Beverage Management Cousins / Puha kötésű
common.buy 22 643 Ft
kiárusítás
Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas / Kemény kötésű
common.buy 24 941 Ft
Professional Restaurant Manager, The Jack D. Ninemeier / Puha kötésű
common.buy 69 820 Ft
Restaurant Man Joe Bastianich / Puha kötésű
common.buy 9 036 Ft
Restaurant Marketing for Owners and Managers John T. Bowen / Puha kötésű
common.buy 17 503 Ft

From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Onyx Storm / Puha kötésű
common.buy 5 987 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 24 829 Ft
toplistás
The Restaurant Manager's Handbook Douglas Robert Brown / Kemény kötésű
common.buy 32 546 Ft
toplistás
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Puha kötésű
common.buy 5 221 Ft
toplistás
Food Presentation Secrets Cara Hobday / Kemény kötésű
common.buy 10 228 Ft
toplistás
Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen 4e The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 744 Ft
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Kemény kötésű
common.buy 8 615 Ft
THE BOOK OF FINGERFOOD / Puha kötésű
common.buy 11 517 Ft
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 18 548 Ft
Professional Cooking Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 56 639 Ft
Professional Cooking 9th EMEA Edition Wayne Gisslen / Puha kötésű
common.buy 28 858 Ft
kiárusítás
Catering Business Bowe Packer / Puha kötésű
common.buy 3 394 Ft
Austrian Railways Roland Beier / Puha kötésű
common.buy 14 419 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása