Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

New Book of Middle Eastern Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv New Book of Middle Eastern Food Claudia Roden
Libristo kód: 04024680
Kiadó Penguin Books, október 1986
Discover Claudia Roden's classic recipes in "The New Book of Middle Eastern Food". In 1968, Claudia... Teljes leírás
? points 75 b
14 328 Ft -18 %
11 719 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 138 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Puha kötésű
common.buy 5 267 Ft
toplistás
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Puha kötésű
common.buy 6 797 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 174 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 499 Ft
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Kemény kötésű
common.buy 13 484 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 30 064 Ft
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 20 827 Ft
Bread Is Gold Massimo Bottura / Puha kötésű
common.buy 13 969 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 936 Ft
Eleven Madison Park Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 26 138 Ft
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Puha kötésű
common.buy 15 905 Ft
Essential Pepin Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 905 Ft
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Kemény kötésű
common.buy 17 861 Ft
Quay Peter Gilmore / Kemény kötésű
common.buy 17 936 Ft
Oh She Glows Angela Liddon / Puha kötésű
common.buy 6 797 Ft

Discover Claudia Roden's classic recipes in "The New Book of Middle Eastern Food". In 1968, Claudia Roden wrote her "Book of Middle Eastern Food" for readers who had never eaten an aubergine, let alone cooked one. Today, Middle Eastern foods are enjoying amazing popularity, largely thanks to her books. Since the publication of her classic bestseller, Claudia Roden has continued to collect recipes and culinary wisdom from the Middle East, as a result of talking and writing to many people, tasting their food and watching them cook. "The New Book of Middle Eastern Food" is Claudia Roden's ultimate collection of recipes from the subtle, spicy, varied cuisines of the Middle East, ranging from inexpensive but tasty peasant fare to elaborate banquet dishes. Praise for Claudia Roden: "Claudia Roden is no more a simple cookbook writer than Marcel Proust was a biscuit baker. She is, rather, memorialist, historian, ethnographer, anthropologist, essayist, poet ...". (Simon Schama). "Every one of Claudia's books introduced us to a delicious new world". (Sam and Sam Clarke). "Roden's great gift is to conjure up not just a cuisine but the culture from which it springs". (Nigella Lawson). "Claudia Roden's writing has the fascination of her conversation. Her books are treasure-houses of information and mines of literary pleasures". ("Observer"). As well as writing cookbooks and presenting cooking shows on the BBC, Claudia Roden is also a cultural anthropologist based in the United Kingdom. Born and brought up in Cairo, she finished her education in Paris before moving to London to study art. With the publication of her bestselling classic, "A Book of Middle Eastern Food" in 1968, Claudia Roden revolutionized Western attitudes to the cuisines of the Middle East. Since then she has published nine other books, including the award winning classic, "The Book of Jewish Food", and has won no fewer than six Glenfiddich awards for her writing. Her other books include "Arabesque", "The Food of Italy", "Mediterranean Cookery" and "The Food of Spain".

Információ a könyvről

Teljes megnevezés New Book of Middle Eastern Food
Szerző Claudia Roden
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1986
Oldalszám 560
EAN 9780140465884
ISBN 014046588X
Libristo kód 04024680
Kiadó Penguin Books
Súly 544
Méretek 134 x 215 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 031 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 220 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 30 595 Ft
toplistás
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 15 140 Ft
toplistás
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Kemény kötésű
common.buy 11 674 Ft
toplistás
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 546 Ft
toplistás
Ratio Michael Ruhlman / Puha kötésű
common.buy 4 591 Ft
toplistás
Gaza Kitchen Maggie Schmitt / Puha kötésű
common.buy 11 284 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 36 091 Ft
toplistás
Bouchon Bakery T. Keller / Kemény kötésű
common.buy 20 546 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 12 564 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 58 548 Ft
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Kemény kötésű
common.buy 15 905 Ft
New Book of Middle Eastern Food Claudia Roden / Kemény kötésű
common.buy 18 876 Ft
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 11 264 Ft
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Kemény kötésű
common.buy 12 829 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása