Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession Fabrizio Casucci
Libristo kód: 32931234
Kiadó Youcanprint, május 2020
The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is v... Teljes leírás
? points 88 b
13 668 Ft
Raktáron alacsony példányszámban Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Pizza Bible Tony Gemignani / Kemény kötésű
common.buy 10 486 Ft
toplistás
Mastering Pizza Marc Vetri / Kemény kötésű
common.buy 10 486 Ft

The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is vital that the dough is treated correctly and that the fundamental steps of proper maturation and leavening are respected.

The maturation of the dough is the result of a process known as "enzymatic hydrolysis", but what are the enzymes that intervene in the splitting of complex parts thus enabling them to be more easily assimilated by the body? What techniques must we adopt to achieve this result? Is it better to use a direct or an indirect dough method? Can we get dough maturation at room temperature?

Teaching the art of pizza, as well as practicing it as a profession, has led me to translate one of my books. I wanted to give concrete answers to these kinds of questions.

My approach takes into account the science based biochemical aspects of dough making and combines it with loads of useful practical advice. A whole chapter has been dedicated to recipes for dough preparation, both direct and indirect methods, combined with specific maturation techniques. If pizza is not only a job but also a passion, it is not possible to stop at what you know, you have to continue to study, discover new techniques and improve yourself

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2020
Oldalszám 144
EAN 9788831672719
ISBN 8831672711
Libristo kód 32931234
Kiadó Youcanprint
Súly 386
Méretek 253 x 202 x 14
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Psychology of Money Morgan Housel / Puha kötésű
common.buy 7 175 Ft
toplistás
Vagabond (VIZBIG Edition), Vol. 1 Takehiko Inoue / Puha kötésű
common.buy 8 994 Ft
toplistás
Meditations Marcus Aurelius Antoninus / Kemény kötésű
common.buy 4 564 Ft
toplistás
Occult Tarot Travis McHenry / Kártya
common.buy 10 471 Ft
toplistás
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Vol. 7 Rifujin Na Magonote / Puha kötésű
common.buy 5 763 Ft
toplistás
Midnight Sun Stephenie Meyer / Puha kötésű
common.buy 3 416 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
toplistás
Attack On Titan: Colossal Edition 5 Hajime Isayama / Puha kötésű
common.buy 17 119 Ft
toplistás
The Roommate Rosie Danan / Puha kötésű
common.buy 4 256 Ft
toplistás
Bianco: Pizza, Pasta, and Other Food I Like Chris Bianco / Kemény kötésű
common.buy 14 121 Ft
toplistás
Watercolour Flower Portraits Billy Showell / Puha kötésű
common.buy 5 902 Ft
toplistás
Modernist Pizza Francisco Migoya / Kemény kötésű
common.buy 134 807 Ft
toplistás
Bleach, Vol. 60 Tite Kubo / Puha kötésű
common.buy 3 853 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása