Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

Perfect Loaf

The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Perfect Loaf
Libristo kód: 38707279
Kiadó Random House USA Inc, november 2022
A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft w... Teljes leírás
? points 81 b toplistás toplistás
16 881 Ft -22 %
13 005 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-8 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Turkuaz Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 10 290 Ft
toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
Richard Hart Bread / Kemény kötésű
common.buy 11 445 Ft
toplistás
The Pizza Bible Tony Gemignani / Kemény kötésű
common.buy 10 835 Ft
toplistás
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Puha kötésű
common.buy 8 040 Ft
toplistás
Italian Baker, Revised Carol Field / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
Bread Book Jennifer Latham / Kemény kötésű
common.buy 13 135 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 16 095 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 380 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 14 420 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Bakery School / Kemény kötésű
common.buy 16 030 Ft
toplistás
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Kemény kötésű
common.buy 10 980 Ft
toplistás új
The Sourdough Bible / Puha kötésű
common.buy 11 445 Ft
toplistás új
Pierre Hermé's Vegan Pastry / Kemény kötésű
common.buy 13 760 Ft

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52<p/>Maurizio Leo's blog The Perfect Loaf is the go-to destination on the internet for beginner sourdough bakers. He now brings his impeccably detailed techniques, foolproof recipes, and generous teaching style to a groundbreaking debut cookbook that delves into the absolute fundamentals of sourdough--plus the tools and confidence to explore beyond. <p/>Recipes cover flavorful, crowd-pleasing favorites:Essential freeform loaves: Simple Sourdough, Rosemary & Olive Oil, Extra-Sour Sourdough, Cranberry & Walnut, Demi Baguettes Pan loaves: Everyday Sandwich Bread, Naturally Leavened Brioche, German Whole Rye, Honey Whole Wheat Sandwich Bread Pizza and flatbread: Roman-Style Pan Pizza, Focaccia, Naan, Flour Tortillas, Pita Buns, rolls, and more: Soft Dinner Rolls, Potato Buns, Ciabatta Rolls, English Muffins, Bagels Sweets: Weekend Cinnamon Rolls, Italian Doughnuts, Summer Fruit Sourdough Crostata, Banana Bread, Cinnamon BabkaBeginner bakers will have their hands held the entire way, with troubleshooting sections and numerous sidebars answering almost every question they may have--like how to store a sourdough starter long-term, how bakers' percentages actually work, and a visual guide to common "bread fails" and how to remedy them. Seasoned bakers will relish deep dives into the science behind baking processes and expert information on how to build their "baker's intuition" and level up by experimenting with hydration, ingredient ratios, freshly milled grains, and specialty flours. Whether you're new to bread baking or a pro, The Perfect Loaf will be your indispensable guide in the kitchen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Perfect Loaf
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 400
EAN 9780593138410
ISBN 0593138414
Libristo kód 38707279
Súly 2028
Méretek 268 x 236 x 34
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 650 Ft
toplistás
Big Vegan Flavor / Kemény kötésű
common.buy 15 770 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 17 445 Ft
toplistás
Downshiftology Healthy Meal Prep / Kemény kötésű
common.buy 10 915 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 545 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 320 Ft
toplistás
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Kemény kötésű
common.buy 13 005 Ft
toplistás
Living Bread Daniel Leader / Kemény kötésű
common.buy 13 345 Ft
toplistás
Whole Grain Sourdough at Home / Puha kötésű
common.buy 7 880 Ft
Sourdough Whisperer / Puha kötésű
common.buy 8 280 Ft
Art of Sourdough Scoring / Puha kötésű
common.buy 7 715 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása