Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute
Libristo kód: 04235195
Kiadó Stewart, Tabori & Chang Inc, október 2009
Information, techniques and recipes for the proficient home baker.
? points 172 b hamarosan hamarosan
32 741 Ft -18 %
26 770 Ft
Utánnyomás Megjelenés ismeretlen Megjelenés ismeretlen

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 8 464 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 18 680 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 22 328 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 165 Ft
toplistás
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 9 013 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 20 112 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 587 Ft
toplistás
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Kemény kötésű
common.buy 23 261 Ft
toplistás
Chocolate Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 11 209 Ft
toplistás
Momofuku David Chang / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 591 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 998 Ft
toplistás
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Kemény kötésű
common.buy 28 112 Ft
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Kemény kötésű
common.buy 16 589 Ft

Information, techniques and recipes for the proficient home baker.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 496
EAN 9781584798033
ISBN 1584798033
Libristo kód 04235195
Súly 2678
Méretek 262 x 238 x 48
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Unofficial Sims Cookbook / Kemény kötésű
common.buy 6 812 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 15 047 Ft
toplistás
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Kemény kötésű
common.buy 29 779 Ft
toplistás
Sponge Cake Recipe Book: How to Make Sponge Cake at Home Nancy Silverman / Puha kötésű
common.buy 6 049 Ft
Macarons Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 71 546 Ft
Security Analysis: The Classic 1951 Edition Graham / Kemény kötésű
common.buy 23 217 Ft
How to Make Bread Emmanuel Hadjiandreou / Kemény kötésű
common.buy 8 464 Ft
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Kemény kötésű
common.buy 9 028 Ft
Patisserie Melanie DuPuis / Kemény kötésű
common.buy 17 896 Ft
Patisserie Maison Richard Bertinet / Kemény kötésű
common.buy 12 566 Ft
Laduree Michelle Lerouet / Kemény kötésű
common.buy 23 915 Ft
Yeast Connection Handbook William G Crook / Puha kötésű
common.buy 6 079 Ft
Bobbette & Belle Allyson Bobbitt / Kemény kötésű
common.buy 12 302 Ft
French Pastry 101 BETTY HUNG / Puha kötésű
common.buy 9 822 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása