Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Ingredient

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Ingredient Ali Bouzari
Libristo kód: 01001891
Kiadó Harper Collins Publishers, november 2016
An IACP Award-Winning CookbookIn this entertaining, informative guide, one of the leading experts in...
? points 69 b
12 102 Ft -10 %
10 778 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 997 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 11 807 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 196 Ft
Culinary Artistry A Dorenburg / Puha kötésű
common.buy 10 763 Ft

An IACP Award-Winning CookbookIn this entertaining, informative guide, one of the leading experts in culinary science--a chef, consultant, and scientist who has worked with some of the biggest names in the industry, from Thomas K

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Ingredient
Szerző Ali Bouzari
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 208
EAN 9780062385352
ISBN 9780062385352
Libristo kód 01001891
Súly 646
Méretek 187 x 232 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 025 Ft
toplistás
Predator / Puha kötésű
common.buy 5 726 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 14 413 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 10 993 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 188 Ft
toplistás
Breasts and Eggs Mieko Kawakami / Puha kötésű
common.buy 4 039 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 30 537 Ft
toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 607 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Puha kötésű
common.buy 7 204 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 573 Ft
toplistás
Ivan Ramen Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 10 529 Ft
toplistás
Sous Vide at Home Lisa Q. Fetterman / Kemény kötésű
common.buy 12 476 Ft
toplistás
Art of Flavour Daniel Patterson / Kemény kötésű
common.buy 9 046 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 818 Ft
Peru, The Cookbook Gaston Acurio / Kemény kötésű
common.buy 15 675 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása