Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Curing & Smoking

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Curing & Smoking Steven Lamb
Libristo kód: 02151406
Kiadó Bloomsbury Publishing, február 2014
Curing and smoking your own food is a bit of a lost art in Britain these days. While our European ne... Teljes leírás
? points 55 b
10 483 Ft -18 %
8 566 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Kemény kötésű
common.buy 9 593 Ft
kiárusítás
JAMON IBERICO Y SERRANO / Puha kötésű
common.buy 10 545 Ft
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Puha kötésű
common.buy 6 901 Ft
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Puha kötésű
common.buy 6 138 Ft

Curing and smoking your own food is a bit of a lost art in Britain these days. While our European neighbours have continued to use these methods on their meat, fish and cheese for centuries, we seem to have lost the habit. But with the right guidance, anyone can preserve fresh produce, whether living on a country farm or in an urban flat - it doesn't have to take up a huge amount of space.

The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, it's easy to take good-quality ingredients and turn them into something sensational. Curing & Smoking begins with a detailed breakdown of any kit you might need (from sharp knives to sausage stuffers, for the gadget-loving cook) and an explanation of the preservation process - this includes a section showing which products and cuts are most suitable for different methods of curing and smoking.

The second part of the book is organised by preservation method, with an introduction to each one, and comprehensive guidance on how to do it. And for each method, there are, of course, many delicious recipes! These include chorizo Scotch eggs, salt beef, hot smoked mackerel, home-made gravadlax . and your own dry-cured streaky bacon sizzling in the breakfast frying-pan.

With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs as well as illustrations, this book is the go-to guide for anyone who wants to smoke, brine or air-dry their way to a happier kitchen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Curing & Smoking
Szerző Steven Lamb
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 256
EAN 9781408808825
ISBN 140880882X
Libristo kód 02151406
Súly 506
Méretek 130 x 205 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Iron Flame Rebecca Yarros / Kemény kötésű
common.buy 8 007 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 522 Ft
toplistás kiárusítás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 11 353 Ft
toplistás
Building Microservices Sam Newman / Puha kötésű
common.buy 29 547 Ft
toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 653 Ft
toplistás
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 758 Ft
toplistás
Dry Aging Meat at Home Warren R Anderson / Puha kötésű
common.buy 6 666 Ft
Here We Are Oliver Jeffers / Puha kötésű
common.buy 3 690 Ft
Ariana Grande Ariana Grande / Könyv
common.buy 8 426 Ft
The River Cottage Curing & Smoking Handbook Steven Lamb / Kemény kötésű
common.buy 8 506 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 15 033 Ft
Home Made Cheese Paul Thomas / Kemény kötésű
common.buy 8 067 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása