Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Art of Beef Cutting - A Meat Professional's Guide to Butchering and Merchandising

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Art of Beef Cutting - A Meat Professional's Guide to Butchering and Merchandising Kari Underly
Libristo kód: 04376947
Kiadó John Wiley & Sons Inc, augusztus 2011
The ultimate guide to beef fundamentals and master cutting techniques An ideal training tool that's... Teljes leírás
? points 113 b toplistás toplistás
19 692 Ft -10 %
17 532 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
How to Win At Chess Levy Rozman / Kemény kötésű
common.buy 9 015 Ft
toplistás
Unofficial Sims Cookbook / Kemény kötésű
common.buy 6 791 Ft
toplistás
Come Together Emily Nagoski / Puha kötésű
common.buy 7 677 Ft
toplistás
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork Adam Danforth / Puha kötésű
common.buy 10 726 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 483 Ft
toplistás
MEAT Pat LaFrieda / Kemény kötésű
common.buy 14 129 Ft
toplistás
UNSHELTERED Barbara Kingsolver / Puha kötésű
common.buy 7 478 Ft
Soup Book DK / Kemény kötésű
common.buy 9 000 Ft
The Butcher's Book Hendrik Dierendonck / Kemény kötésű
common.buy 23 642 Ft
Butchering Beef Adam Danforth / Puha kötésű
common.buy 10 910 Ft
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Kemény kötésű
common.buy 29 000 Ft
Pure Steak Steffen Eichorn / Kemény kötésű
common.buy 10 741 Ft
Asian Noodles Maki Watanabe / Puha kötésű
common.buy 5 706 Ft
Botulinum Toxin in Aesthetic Medicine Mauricio De Maio / Kemény kötésű
common.buy 65 338 Ft

The ultimate guide to beef fundamentals and master cutting techniques An ideal training tool that's perfect for use in grocery stores, restaurants, foodservice companies, and culinary schools, as well as by serious home butchers, The Art of Beef Cutting provides clear, up-to-date information on the latest meat cuts and cutting techniques. Written by Kari Underly, a leading expert in meat education, this comprehensive guide covers all the fundamentals of butchery and includes helpful full-color photos of every cut, information on international beef cuts and cooking styles, tips on merchandising and cutting for profit, and expert advice on the best beef-cutting tools. This is the only book on the market to include step-by-step cutting techniques and beef fundamentals along with information on all the beef cuts from each primal Includes charts of NAMP/IMPS numbers, URMIS UPC codes, and main muscles for each beef cut; Latin American cut names and cooking methods; and cooking tips for each cut for easy reference The author is an expert meat cutter who has developed some of the newest meat cuts for the National Cattlemen's Beef Association and created their current retail beef cut charts The Art of Beef Cutting is the perfect reference and training manual for anyone who wants to master the basic techniques of beef fabrication.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása