Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making Philip Hasheider
Libristo kód: 16063657
Kiadó Voyageur Press, március 2018
Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the mos...
? points 58 b
10 157 Ft -11 %
9 037 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Silver Spoon Alberto Capatti / Kemény kötésű
common.buy 17 327 Ft
toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 645 Ft
toplistás
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Puha kötésű
common.buy 17 143 Ft
Art of Mexican Cooking Diana Kennedy / Kemény kötésű
common.buy 11 775 Ft
kiárusítás
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Kemény kötésű
common.buy 7 857 Ft
Cesta do nevoľníctva Friedrich August Von Hayek / Puha kötésű
common.buy 3 749 Ft
Weber's Ultimate Grilling Jamie Purviance / Kemény kötésű
common.buy 9 863 Ft
Basic Butchering of Livestock and Game John Mettler / Puha kötésű
common.buy 6 672 Ft
F. A. Hayek - mysliteľ pre každé storočie Peter J. Boettke / Kemény kötésű
common.buy 7 498 Ft
Meat Illustrated America's Test Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 15 833 Ft
Meateater Fish and Game Cookbook Steven Rinella / Kemény kötésű
common.buy 12 164 Ft
THAI STREET FOOD David Thompson / Kemény kötésű
common.buy 21 325 Ft
Homemade Sausage James Peisker / Puha kötésű
common.buy 10 063 Ft

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat. Everything you need to know about how to dress and preserve meat is ri

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 272
EAN 9780760354490
ISBN 0760354499
Libristo kód 16063657
Súly 756
Méretek 187 x 232 x 20
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Auto Repair For Dummies Deanna Sclar / Puha kötésű
common.buy 9 037 Ft
toplistás
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Kemény kötésű
common.buy 10 501 Ft
toplistás
Back To a Future for Mankind Phd Dr Sc Ibrahim Karim / Puha kötésű
common.buy 12 134 Ft
Australian Food Bill Granger / Kemény kötésű
common.buy 9 953 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 14 389 Ft
Pitmaster Andy Husbands / Kemény kötésű
common.buy 10 750 Ft
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Kemény kötésű
common.buy 13 827 Ft
Polish Sausages, Authentic Recipes And Instructions Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 419 Ft
Spanish Sausages Authentic Recipes and Instructions Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 434 Ft
Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 33 489 Ft
Ways of Eating – Exploring Food through History and Culture Benjamin Aldes Wurgaft / Kemény kötésű
common.buy 12 119 Ft
World Sausage Bible John Astill Shelton / Puha kötésű
common.buy 4 695 Ft
Rodney Scott's World of BBQ Lolis Eric Elie / Kemény kötésű
common.buy 10 750 Ft
Ultimate Guide to Home Butchering MONTE BURCH / Puha kötésű
common.buy 6 328 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása