Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Science of Bakery Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Science of Bakery Products William P Edwards
Libristo kód: 04451117
Kiadó Royal Society of Chemistry, június 2007
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads an... Teljes leírás
? points 93 b
14 394 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 80 346 Ft

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Bakery Products
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 274
EAN 9780854044863
ISBN 0854044868
Libristo kód 04451117
Súly 550
Méretek 156 x 229 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 12 073 Ft
toplistás
Fingerprint Activities: Animals Fiona Watt / Spirálozott
common.buy 4 184 Ft
toplistás
Modern Gastronomy Ferran Adria / Kemény kötésű
common.buy 41 139 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 21 875 Ft
toplistás
Italian Baker, Revised Carol Field / Kemény kötésű
common.buy 13 831 Ft
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 537 Ft
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 515 Ft
The Power of Silence: Against the Dictatorship of Noise Cardinal Robert Sarah / Puha kötésű
common.buy 7 112 Ft
Helga's Diary Helga Weiss / Puha kötésű
common.buy 4 732 Ft
The Cloister Walk Kathleen Norris / Puha kötésű
common.buy 5 867 Ft
Bread Science / Puha kötésű
common.buy 12 725 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása