Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft Packeta 1 190 Ft

NOMA

Zeit und Ort in der Nordischen Küche

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv NOMA René Redzepi
Libristo kód: 20352251
Noma widmet sich der Philosophie und Kochkunst von René Redzepi, Küchenchef im innovativen Kopenhage... Teljes leírás
? points 110 b
19 502 Ft -9 %
17 619 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 705 Ft
toplistás
How the World Really Works Vaclav Smil / Puha kötésű
common.buy 4 103 Ft
toplistás
Noma 2.0 René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 23 719 Ft
toplistás
Eleven Madison Park Will Guidara / Kemény kötésű
common.buy 23 033 Ft
Das Noma-Handbuch Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 18 175 Ft
Big Book of BBQ Tricks BILL WEST / Puha kötésű
common.buy 9 661 Ft
Maaemo / Kemény kötésű
common.buy 32 580 Ft
kiárusítás
Traeger Grill Cookbook BBQ Recipes America / Kemény kötésű
common.buy 10 223 Ft
North Gunnar Gislason & Jody Eddy / Kemény kötésű
common.buy 14 852 Ft

Noma widmet sich der Philosophie und Kochkunst von René Redzepi, Küchenchef im innovativen Kopenhagener Restaurant Noma. Redzepis Konzept scheint so simpel und ist doch genial: Er kombiniert einfache saisonale Zutaten aus der Umgebung und bereitet sie auf außergewöhnliche Art und Weise zu. Neben den über 90 verblüffenden Rezepten beschreibt das Buch Redzepis Entdeckung der saisonalen nordischen Produkte und seinen Erfolg, diese in eine Küche auf Weltklasseniveau einzubinden. Auch Redzepis beste Lieferanten, die mit Leidenschaft und Hingabe Zutaten von höchster Qualität produzieren, werden vorgestellt. Illustriert mit 200 beeindruckenden Fotografien von Ditte Isager, bietet das Buch einen spektakulären Einblick in das Restaurant Noma und die nordische Spitzenküche.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés NOMA
Szerző René Redzepi
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 368
EAN 9783947426065
Libristo kód 20352251
Súly 2200
Méretek 255 x 295 x 43
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 251 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 655 Ft
toplistás
Richard Hart Bread / Kemény kötésű
common.buy 11 067 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 31 433 Ft
toplistás hamarosan
Prüfungstraining DaF - C1 / Puha kötésű
common.buy 7 953 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 37 756 Ft
toplistás
Noma René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 20 922 Ft
toplistás
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 24 037 Ft
toplistás
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Kemény kötésű
common.buy 18 717 Ft
toplistás
Aska Fredrik Berselius / Kemény kötésű
common.buy 23 863 Ft
toplistás
Amaro Brad Thomas Parsons / Kemény kötésű
common.buy 8 623 Ft
Wellness Dirk van Gunsteren / Kemény kötésű
common.buy 9 294 Ft
Die gute Küche Ewald Plachutta / Kemény kötésű
common.buy 12 602 Ft
Modernist Cuisine. Die Revolution der Kochkunst, m. 6 Buch Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 265 103 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása