Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina Nathan Myhrvold
Libristo kód: 19065678
Kiadó Taschen GmbH, december 2011
Tecnicas rompedoras utilizadas por los mejores chefs del mundo"El libro mas importante en las artes...
? points 1611 b
250 715 Ft
Beszállítói készleten Küldés 6-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
El principito Antoine de Saint-Exupery / Puha kötésű
common.buy 3 049 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 833 Ft
toplistás
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 7 985 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 35 577 Ft
toplistás
Bleach Box Set 1 Tite Kubo / Puha kötésű
common.buy 59 910 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 516 Ft
toplistás
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 41 410 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 313 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 731 Ft
hamarosan
Hokusai Manga Katsushika Hokusai / Puha kötésű
common.buy 10 580 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 58 311 Ft
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 547 Ft
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 202 924 Ft
Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen 4e The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 727 Ft
Modernist Cuisine. Die Revolution der Kochkunst, m. 6 Buch Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 180 563 Ft

Tecnicas rompedoras utilizadas por los mejores chefs del mundo"El libro mas importante en las artes culinarias desde Escoffier." --Tim Zagat Una revolucion esta en marcha en el arte de la cocina. Al igual que el impresionismo frances

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina
Szerző Nathan Myhrvold
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 2478
EAN 9783836532587
ISBN 3836532581
Libristo kód 19065678
Kiadó Taschen GmbH
Súly 23375
Méretek 378 x 452 x 353
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása