Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Professional Charcuterie

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Professional Charcuterie John Kinsella
Libristo kód: 04887606
Kiadó John Wiley & Sons Inc, május 1996
The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines,... Teljes leírás
? points 159 b
25 992 Ft -4 %
24 761 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 645 Ft

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition. This working manual and treasury of recipes covers the selection and assembly of ingredients, the most effective use of equipment, and the indispensable basics of food safety. Incorporating a wide variety of meats, seafood, fowl, and game, its range of over 200 enticing, culinary classroom-tested recipes includes all the classics of charcuterie, as well as exceptional contemporary favorites. Step-by-step instructions for smoking and curing are clearly presented, as well as illustrated procedures for preparing and stuffing sausages. Designed for professionals and culinary students as well as home cooks, Professional Charcuterie allows readers to produce superior products upon the very first effort, and to develop their skills to even higher levels.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Professional Charcuterie
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1996
Oldalszám 304
EAN 9780471122371
ISBN 0471122378
Libristo kód 04887606
Súly 764
Méretek 208 x 253 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 11 775 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 22 629 Ft
toplistás
White Heat 25 Marco Pierre White / Kemény kötésű
common.buy 13 438 Ft
toplistás
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 11 696 Ft
toplistás
Four-Season Harvest Eliot Coleman / Puha kötésű
common.buy 9 161 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 43 895 Ft
hamarosan
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Kemény kötésű
common.buy 17 840 Ft
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Kemény kötésű
common.buy 16 645 Ft
The River Cottage Curing & Smoking Handbook Steven Lamb / Kemény kötésű
common.buy 8 026 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 14 389 Ft
Book of St John Fergus Henderson / Kemény kötésű
common.buy 15 649 Ft
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Kemény kötésű
common.buy 13 827 Ft
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Kemény kötésű
common.buy 29 023 Ft
Polish Sausages, Authentic Recipes And Instructions Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 7 419 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása