Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Off-Premise Catering Management, Third Edition

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas
Libristo kód: 04886676
Kiadó John Wiley & Sons Inc, december 2012
The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering busine... Teljes leírás
kiárusítás kiárusítás
35 093 Ft -35 %
22 801 Ft
Raktáron alacsony példányszámban Küldés 24 órán belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 611 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 874 Ft

The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering business For nearly two decades, Off-Premise Catering Management has been the trusted resource professional and aspiring caterers turn to for guidance on setting up and managing a successful off-premise catering business. This comprehensive reference covers every aspect of the caterer's job, from menu planning, pricing, food and beverage service, equipment, and packing, delivery, and set-up logistics, to legal considerations, financial management, human resources, marketing, sanitation and safety, and more. This new third edition has been completely revised and updated to include the latest industry trends and real-life examples. New content includes information on "green" catering, contemporary food trends, website development, social media marketing, the latest in commercial kitchen equipment and budgeting and accounting software, and much more Throughout the book, sample forms, schedules, and checklists illustrate real-world examples of key catering practices, and Study Questions at the end of each chapter help reinforce key concepts Whether you are just starting out, growing your operation, or working to maintain standards of excellence in an already-successful off-premise catering business, Off-Premise Catering Management, Third Edition is the only guide you'll need.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 883 Ft
toplistás
Monster: The Perfect Edition, Vol. 5 Naoki Urasawa / Puha kötésű
common.buy 7 214 Ft
toplistás
Canapes Eric Treuille / Puha kötésű
common.buy 8 589 Ft
toplistás
Unreasonable Hospitality / Kemény kötésű
common.buy 6 949 Ft
toplistás
Maestro Robert Anthony Salvatore / Puha kötésű
common.buy 3 514 Ft
toplistás
Catering Business Bowe Packer / Puha kötésű
common.buy 4 184 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 44 073 Ft
Go, Dog. Go! Philip D Eastman / Kemény kötésű
common.buy 3 594 Ft
Food Processing Technology P.J. Fellows / Kemény kötésű
common.buy 56 771 Ft
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 653 Ft
Vespertine / Kemény kötésű
common.buy 6 184 Ft
Magisterium: The Silver Mask Holly Black / Puha kötésű
common.buy 3 734 Ft
Crystal Code Tamara Driessen / Kemény kötésű
common.buy 5 934 Ft
Modern Buffet Presentation Carol Murphy Clyne / Kemény kötésű
common.buy 25 786 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása